MOD_Magiczna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Magiczna1, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

haha, z tym nałogiem się nie wygra :D :p
    Ja już gram 4 lata, masakra jak długo :D:D:D
    To się cieszę, że na lepsze. Oby tak dalej :)

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej, miłego dnia xD

3. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

A tak siedzę i stare kąty odwiedzam gdzie mnie dawno nie było:D
    A Tobie jak weekend mija/minął?:)

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hej nawzajem i miłego odpoczywania :)
    mija szybko i na remoncie :) Ale już bliżej końca :)

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to już, już? ;) eeee czyli jednak przed świętami się wyrobicie :p xD xD

przez ten jeden dzień wolny z rozpędy chciałam napisać miłego poniedziałku, ale toż to już środa :D spokojnej środy zatem xD

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

haha, też myślałam, że dziś poniedziałek. Ale już do weekendu blisko, tylko że ja znów mam sobotę pracującą :(
    W grudniu jeszcze bierzemy się za sypialnię, bo tam też nas czeka malowanie i nowa garderoba (za dużo mam ciuchow i z obecnej się wysypują), ale na razie mój mężu chce sobie zrobić przerwę

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

znowu pracująca? -.- odbić Cię? mam już pukawkę na wodę xD
    aaaa a już myślałam, że to już koniec - koniec remontu, a tu jeszcze trochę roboty jest. :oops:

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no ja to myślałam, że już dzisiaj koniec z salonem, ale mój mąż ma pomysłów jeszcze milion i jeszcze coś kuje i wymyśla na nowo. Ciekawe kiedy koniec? :D

9. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

hejka
    jak po długim weekendzie?

10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Monika, a nie próbowałaś tych ciuchów sprzedać, co Ci się wysypują? podobno jesteś w tym niezła :D A Iza nie takie rzeczy mi chciała wczoraj sprzedać ;)

11. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

jak dla mnie wcale nie był taki długi, więc jakoś mało wypoczęta jestem. A Ty?
    haha :D ale mi się wszystkie podobają. Ciekawe co ta Izolda Ci proponowała? :p
    Ale przecież to typowo kobiecy problem - szafa pęka w szwach, a po jej otwarciu i tak pojawia się tekst: "Nie mam się w co ubrać" :D :p

12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

No bo nie ma... A Iza chciała mi opchnąć spodnie -nie pytaj jakie :D

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

haha, wiem jaaaaakie :D :D :D owinęłabyś się nimi 10 razy :D

14. Ewenement922

Ewenement922 Zaawansowany

Witam, Moniczko :)
    Ja już po remoncie i teraz sobie odpoczywam, no przynajmniej tak sądzę :D

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ha, to odpoczywamy razem :D u mnie jak na razie z remontem pauza. Jeszcze tylko w sypialni zostało, bo zażyczylam sobie nowej garderoby, ale to dopiero chyba w grudniu. Na razie salon i kuchnia skończone :) Jeszcze tylko porządeczki, ale po dzisiejszym dniu w pracy jestem tak wypompowana, że nie chce mi się palcem ruszyć :)
    A Ty co remontowałeś?

16. Ewenement922

No jak to co, pokoje;).W sumie w jednym była tapeta więc trzeba było ją zerwać i położyć gładź, a następnie malowanie dwóch pokoi ;)

17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ooo no to troszkę pracy było :)

18. Ewenement922

Zapomniałem o kuchni i 3 grzejnikach ;)A no było, bo kupiłem kiepską farbę :eek::mad:

19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

oooo no to niedobrze. Ja kupuję zawsze w takiej hurtowni u nas, jest taniej.

20. Ewenement922

Ja żałuję , że kupowałem w markecie, powinienem w profesjonalnym sklepie i już tej farby nie kupię, poza tym jest marny wybór kolorów, głównie pastele ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.