MOD_Magiczna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Magiczna1, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hehe, fajnie się tak obijać beze mnie? :p

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

absolutnie nie :p xD ale cały czas wspierałam Cię duchowo w remoncie xD

3. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hehe, a to bardzo dziękuję. Wsparcie jak najbardziej potrzebne, kuchnię juz mam prawie skończoną, wczoraj malowałam, meble dolne już zamontowaliśmy, zostały jeszcze górne i drobne poprawki. Myślę, że remont jeszcze troszke potrwa, ale chyba już z górki. Mój mąż twierdzi, że się w tydzień wyrobi :)

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łeee to szybko :D
    dziś najwspanialszy dzień tygodnia -.- miłego dnia xD xD

5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

haha, dokładnie. Cudownie się wstaje tak wcześnie rano :D :p

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

cudownie to się zasypia tak jak dziś rano to zrobiłam xD i jeszcze się wyrobiłam przed czasem o_O chyba będę tak robić codziennie xD

7. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

haha :D dobra jesteś :p do weekendu już niedaleko

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

weekend mnie jakoś nie cieszy, bo się okazało, że mamy sobote pracującą :cry: nigdy nie mieliśmy a tu proszę -.- ale może uda się zbuntować xD

9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

oooo to współczuję. Ja też mam sobotę pracującą, w tym mies aż 3, bo się zamieniłam z koleżanką. Ale za to dzisiaj mam wolne, bo idę do dentysty :D

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łooooo masz :oops: xD to ja już bym chyba wolała iść do pracy :p xD a sobote mam jednak wolną :p xD

11. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

to Ci się poszczęściło :D
    ja niestety pracującą nadal

12. mika081989

mika081989 Komisarz forum

Hej Maniczka jak tam po wizycie u sadysty;)znaczy się ten tego dentysty:p

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hehe, ja mam bardzo miłą panią i nawet się tak nie stresuję po wizycie u niej :) Zęby wszystkie na miejscu :D Jeszcze daleko mi do bycia szczerbatą :p Swoją drogą moi bratankowie (5 i 8 lat) uwielbiają chodzić do dentysty, bo właśnie chodzą do tej miłej pani. Dobrze jest kiedy dziecko się od początku tego nauczy, nie ma później traumy :D

mika081989 lubi to.
  14. Ewenement922

Ewenement922 Zaawansowany

I kogo ja tu widzę :DPozdrawiam, Moniczko :)

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

o_O o_O o_O o_O uwielbiają o_O to tak można? xD 5-cio i 8 -letnie dziecko jest odważniejsze ode mnie, nie no super :oops: xD xD

16. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

a kogo moje oczy widzą, heeeeej Sławku-Sylwku :p :) Oby częściej :) Co tam u Ciebie?
    hihi :D

17. Ewenement922

Ewenement922 Zaawansowany

Nic ciekawego i nowego....w zasadzie:p, Moniczko :)

18. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

eee na pewno zawsze jest coś ciekawego :p
    A jak tam Ci w grze idzie? Na Fantasy dalej grasz? Dalej układasz obrazki z rośllinek na farmie?

19. mika081989

mika081989 Komisarz forum

miłego dnia Moniś:)

20. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hehe, dziękuję. No takiego kiciusia to bardzo proszę :) Ja zaraz do pracy śmigam niestety :(

mika081989 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.