MOD_Kleopatra

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Kleopatra, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MrocznyAvad

MrocznyAvad Okazjonalny autor

Majeranek?-.- Lubczykiem mnie trzeba było potraktować;).

2. Lubczykiem ??? przecież on działa moczopędnie i wiatropędnie :) nie wysiedział byś na forum a tego chyba nie chcemy xD

3. MrocznyAvad

Jaka miła dyplomacja, "chyba nie chcemy" xD.

4. Dziękuję, staram się zawsze być miła :)

5. MrocznyAvad

Masz czasem takie wrażenie że nie wiesz co napisać, po czym następuje usilne szukanie tematu?

6. Tutaj na forum nie ma takich sytuacji jeden temat pociąga za sobą kolejny :)
    Chyba że jest to rozmowa z kimś z kim się nie ma wspólnych zainteresowań ale my na forum zawsze mamy o czym porozmawiać farma to temat bez końca xD

7. MrocznyAvad

Tylko o farmie? Tu nasuwa mi się jedno stwierdzenie. Czy widziałaś kiedyś wschód słońca nad morzem, gdy jego blask otacza aurą bujność Twoich włosów i odbija się zachwytem w oczach osoby siedzącej obok na kocu obok?

8. Oj widziałam i wschód i zachód słońca nad morzem, to piękne zjawisko szczególnie u boku bliskiej osoby :)

Miło się rozmawia ale niestety muszę już zmykać bo real wzywa, zapraszam częściej na miłe pogawędki :)

9. MrocznyAvad

A więc miłego dnia życzę.

10. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dzień dobry :)
    I ja również życzę miłego dnia i jak najmniej pracy :)

Pozdrawiam:)

11. Dziękuję i wzajemnie :)
    Miło że wpadłaś do mojego domku :)
    Zapraszam częściej :)

12. MrocznyAvad

Jaką mamy strategię na rozruch forum?

13. Na forum cały czas się coś dzieje nie widzę potrzeby ingerencji i wymyślania jakichś strategii :)

14. MrocznyAvad

Więc plan A, idziemy na żywioł:p.

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej Teresko,witam wieczorkiem,miłego życzę i pozdrawiam cieplutko xD
    Co porabiasz?Mam nadzieję,że już odpoczywasz ;)

16. Odpoczywam myjąc lodówkę i robiąc porządki w szafkach kuchennych taki los :)

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak to jest,że się samo nic nie chce zrobić niestety:eek:
    A ja dzisiaj w szafie remanent znowu robiłam,bo co coś wyciągam i chcę ubrać,to albo za ciasne,albo już mi nie pasuje,albo coś tam i szafa pełna,a ja nie mam co na siebie włożyć xD:p

18. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Kleo, jasne, że możesz zostawić :)
    Ewa, ile byś ubrań nie miała i tak nie będzie co włożyć :D Taka już kobieca natura ;)

Kolorowych snów :)

19. Oj nawet nie mów, ja co miesiąc coś wyrzucam bo mi nie pasuje. Nie wspomnę już o szafkach kuchennych tam to dopiero magazyn miałam :)
    Wzajemnie kolorowych :)

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej Teresko, spokojnej niedzieli życzę ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.