Mod_Etna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Etna, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Nawzajem :)

2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór! :) To gratuluję udanego TS-u! xD Tylko pozazdrościć. ;)
    A jak weekend minął? :)
    Czarującego wieczorku życzę i dziękuję. ;)

MOD_Etna lubi to.
  3. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Weekend ma taką jedną wielką wadę, że mija zbyt szybko xD a najszybciej jak jest wolny ;)
    Zmykam spać, o 5 wstaję:(

kolorowych snów życzę :)

4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór! :) Mnie również weekend minął zdecydowanie za szybko. xD A taki udany był. :p Ojej to bardzo wcześnie, ja wstaję o 6 i czasem nie daję rady, więc wydłuża się do 6:15. xD
    A jak Ci mija pierwszy dzień tygodnia? :)
    Miłego wieczorku! ;)

5. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Witaj wieczorkiem :)
    Film taki był "Nie lubie poniedziałków" i wszystko jasne xD
    Plus taki, że do kolejnego weekendu już jeden dzień bliżej ;)
    Wstawać rano nie cierpię, ale co poradzić, jak trza, to trza. Wyśpię się w środę ;)

Również miłego wieczorku życzę ;)

6. Wika7022

Miłego wieczorku :)

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam także wieczorkiem. ;)
    Hahaha, zawsze trzeba szukać pozytywów.;) I racja w sumie, dzień bliżej. :p Akurat ten weekend będzie zawalony siatkówką, a takiego mam lenia, ze nie wiem jak z moją formą na meczu będzie. xD No ze wstawaniem to pal sześć, gorzej u mnie jest z przetrwaniem w szkole, kiedy nuda na lekcji. xD
    Evencik się robi? ;)
    Wspaniałego wieczorku życzę i dziękuję. :)

8. Wika7022

Miłego dnia :)

9. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Witajcie :)
    Zakopałam się w papierach na dwa dni ;)
    Evencik jakoś sam się skończył wczoraj..
    Aniu do weekendu jeszcze zdążysz się obudzić i forma będzie jak trzeba ;)
    Słonecznego dnia życzę :)

10. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj Mariolu! :) W papierach, powiadasz? ;)xD A ja niestety w lenistwie się zakopałam i sama jestem na siebie zła, ale jakaś moc jest silniejsza od mojej woli. xD
    Pisząc "jakoś sam się skończył" masz na myśli, że za FL, czy po prostu jakoś szybko się z tym uporałaś? ;) Ja właściwie zdobyłam to, co chciałam (czytaj: gołębnik), ale robię dalej, bo gwiazdki na Drzewko Mądrości mi się przydadzą. :p
    Mam nadzieję, może dziś na treningu to przełamanie nastąpi, kto wie. Aczkolwiek wątpię w to, bo prędzej będę śpiąca niż żywiołowa (trening mam do 21). xD
    Dziękuję bardzo i również pogodnego dnia życzę. ;)

11. Wika7022

Też wybrałaś jako źródło dochodów "pracę papierową"? xD

Miłego popołudnia :)

12. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Hej Aniu :)
    Pisząc :jakoś sam się skończył" miałam na myśli to, że był arcyłatwy, mało wszystkiego chcieli, więc nie wiadomo jak sam się skończył xD Gwiazdki na pewno na drzewo się przydadzą, ale w tym evencie nie było ich w nagrodach ;)
    Kółkiem pokręciłaś?;)

Cześć Wika ;)
    Nie samą farmą żyje człowiek ;)

Miłego dnia życzę :)

13. Wika7022

Otóż to :)
    Trzeba też pomyśleć o "realu" ;)

Miłego popołudnia ;)

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Mariolu! :) No masz rację był tak banalny, bo nawet takie leniwe stworzenie jak ja to skończyło. xD Gwiazdki jak mi się zdaje wygrywa się za każdą misję zrobioną w Spółdzielni, a event akurat tam się odbywał. :p;) Nie pokręciłam, nie bawię się w ten mini event. ;) A ty coś pokręciłaś? :)
    Jak po weekendzie? :)
    Udanego wieczorku! ;)

MOD_Etna lubi to.
  15. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Cześć :)
    A pewnie że pokręciłam ;) Mój Miecio ma dwie słabości: Tsadzonki i koło niestety;)
    Ale 4 strach w ozdobnym stojąxD
    Jak forma? dopisała mam nadzieję :)
    Miłego dnia życzę i lecę do pracy :music:

16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej! :) Ja mam na szczęście jedną słabość sadzonki. xD No i może Wesołe Miasteczko Renzo. xD
    Nawet, nawet, ale mogło być o wiele lepiej. :) Wszystkiego nie zawaliłam, ale czuję, że mogłam bardziej się zmotywować i spiąć. :oops:
    To przyjemnej pracy i miłego wieczoru życzę. ;)

17. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Z dniem dzisiejszym kończę swoją pracę na Forum, dziękuję wszystkim za odwiedziny i do zobaczenia być może w cywilu ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.