Mod_Etna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Etna, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wątki ekipy nie są najlepszym miejscem do zadawania tego rodzaju pytań, na przyszłość zapraszam Cię z takimi pytaniami do działu Pytania ogólne. :) Jeśli zaś chodzi o płatności polecam ten poradnik: płatności telefoniczne ;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Porywam jedno ;):D:D:D U mnie event nie dość że rozpoczęty, to od wczoraj zakończony :p I sieję sobie dzisiaj lawendę i może zacznę inne roślinki ze zgaduli na Walentynki ;)

3. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

no tak, jak w zgaduli piszą że siać coś trza, to trza xD

4. krasnoludek10

A od czego jest farma Etno :p ? Mhm... :D Od siania , kobieto, od siania ;)

5. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

oj tam od siania ;) od grania, od hodowania, od bejbibumowania, dla każdego coś miłego;)xD

6. krasnoludek10

O nie, do wieczora - nauka,lekcje,farma i godzina wychowawcza (rozumieć : myślenie o tym skąd ja wezmę strój harcerza :D) :p

7. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

W zamierzchłych czasach mej młodości to się kupowało w sklepach, zwanych Składnica Harcerska czy jakos tak, ale teraz nie mam pojęcia;) może to nadal funkcjonuje:music:

Bilonge lubi to.
  8. krasnoludek10

ale trochę się nie opyla kupować na 1 raz :p

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hejka! :) Co tam u Ciebie? ;)
    Romantycznego wieczorku życzę, w końcu walentynki. :p;)

MOD_Etna lubi to.
  10. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Witam, witam ;)
    Już co prawda po walentynkach, ale mam nadzieję, że Twój wieczór był równie sympatyczny :)

Poniedziałek, czas do pracy ;) miłego dnia życzę :)

Anja8787 lubi to.
  11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj! :) W wieczór walentynkowy miałam romans... z katarem. :) Nie powiem było tak sympatycznie, że aż się zmęczyłam. xD Na szczęście już mi przeszło i jest w porządku. ;) Oj tak czas do pracy, aż mnie dziwi moje pozytywne nastawienie gotowe do boju. xD
    A poza pracą co u Ciebie? ;) Event pewnie już skończyłaś? ;)
    Miłego wieczorku życzę! :)

MOD_Etna lubi to.
  12. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Jakby nic z pól nie leciało, to pewnie zapomniałabym już że był ;)xD
    Poza pracą powiadasz :music:
    Wreszcie wpadła mi w łapki kolejna część Miecza Prawdy- Skradzione dusze, czytam jednym okiem, a drugim zerkam na forum ;) na kolejną część przyjdzie mi pewnie poczekać z pół roku lub dłużej:music:

Przyjemnego wieczorku życzę ;)

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam! :) Ja czasem się jeszcze dziwię, co za dziwactwo z pól leci. xD Mam opóźniony zapłon. xD W takim razie przyjemnego czytania życzę. ;) Ja osobiście nie czytałam tego, nawet nie wiem jakiego autora/autorki to jest. ;)
    Dziękuję, ja za to przyjemnej środy życzę. :)

PS Wiem, że jestem ciekawska, może trochę upierdliwa, ale jakbym nie zapytała, tobym sobą nie była. xD Zdradzisz Nam jak masz na imię? ;)

14. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Pisałam o tym deczko wczesniej- Terry Goodking ;) czekam aż napisze kolejną częśc, podobno jest w trakcie ;)
    A ciekawska nie jesteś Aniu,( żadna tajemnica) na imię mi Mariola

Miłego dnia życzę, mój zdaje się będzie dość intensywny że tak powiem;)

Anja8787 lubi to.
  15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Mariolu! :) Ojej, teraz ciężko mi będzie przywyknąć, bo moja polonistka ma na imię Mariola i pisząc, wymawiając to imię mam ją przed oczami. xD Chyba dlatego, bo to jedyna Mariola, którą do tej pory znałam. xD
    Jaki jest gatunek tej książki? ;) Może dołączy na listę książek, które chcę przeczytać i kiedyś to zrealizuję. ;)
    Dziękuję, także miłego wieczorku życzę. :)
    PS Ja tam lubię te intensywne dni, byleby było dużo pozytywnych wrażeń. xD

MOD_Etna lubi to.
  16. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć ♥

Przyszłam życzyć miłego wieczorku ;)

17. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Hej Aniu :)
    Książki z gatunku fantasy;)
    Jak drzewka, kupiłaś sadzonki? ja jak zwykle leciutko zaszalałam, mam słabość do tajemniczości niestety :music:

Dziękuję za odwiedziny, Tobie również miłego dnia życzę ;)

18. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

A teraz życzę miłego dnia :)

Co tam u Ciebie?

19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Mariolu! :) o_Oo to chyba właśnie trafiły na jedną z moich półek pod tytułem : "chcę przeczytać". xD
    Kupiłam i właściwie jedna bardzo pocieszająca sadzonka wyrosła z 6 pozostałych. :p A mianowicie - tarnina. :) Reszta to czarny bez XXL, druga w kolekcji cytryna XXL, daktylowiec XXL.:music:-.- Oraz dwa najgorsze drzewka, czyli jabłoń XXL oraz klon cukrowy XL. >:( Więcej FL już nie wydaję i cierpliwie czekam na G&T. :music: A ty na coś ciekawego trafiłaś? :)
    Wspaniałego wieczorku życzę. :)

20. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Dzień dobry :)
    Gratuluje tarninki :)
    U mnie też tarniny urosły, sporo xxl różnistych, niesplików zwykłych i japońskich, drzewka wiśniowe japońskie, nawet buki xxl są, do kompletu po 3 nowości na farmie i wyspie.
    Kupiłam "troszkę" ale warto było :)
    Milutkiej niedzieli :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.