Mod_Etna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Etna, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzień dobry! :) Ja na pewno skorzystam z okazji. xD Poczęstuję się. :p To może nowy GPS jest potrzebny? ;) Jak tylko będziesz potrzebowała to znajdą się sponsorzy. xD Co u Ciebie? :)
    Miłej pracy i dnia życzę. :)

MOD_Etna lubi to.
  2. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Witam, witam :)
    Co do soboty w pracy, to raczej nie jest miło, jeszcze gorzej w niedzielę, a to mnie właśnie jutro czeka :(
    ale przeżyję, nie mam wyjścia;)
    Mam nadzieję, że smakowało :D

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

ten twój szef jest bezlitosny :mad: Niedziela powinna być dniem wolnym (chociaż częściowo ;))

4. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Będzie częściowo wolna;)rano do 10 i wieczorem po 18 xD

5. krasnoludek10

o jeny :D A co zjesz na obiad :p:D ? Masz stołówkę albo chociaż przerwę obiadową :D ?

6. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Mam, mam, przerwa na kawkę i coś do kawki, obiadokolacja jednak dopiero w domu będzie ;)

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Weekend w pracy, niestety niektórzy mają taką pracę w tym ty. Nigdy nie zapominam np. min pań, które sprzedają w sklepie w niedzielę, szczególnie tych bardzo młodych (ich zniesmaczenie sięga zenitu). :p Żadna przyjemność, niedziela powinna być wolna, ale są prace, które muszą być wykonywane nawet w święta. :)

8. krasnoludek10

Np. mój tata - motorniczy w metrze :D A mama(-Sayka-) mnie zaskakuje :p W sobotę i niedzielę chce się jej jeszcze na warsztaty chodzić :D Z własnej woli ;)

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Twoja mama gra w FA? xD Nick kojarzę. :p Moja w życiu by się nie pokusiła. xD Moja mama ma świetną pracę, jest pedagogiem szkolnym w mojej szkole. -.- o_O Trochę przerąbane mam. :p Ona też neździ na jakieś szkolenia w weekendy i też jej się chce, ale jak lubi to czemu nie? ;) A tata ma wystarczająco dużo na głowie, więc się za nic więcej nie zabiera, nawet nie miałby czasu. :):p

10. krasnoludek10

uuu, to przekichane Aniu (chyba tak masz na imię) :D:D:D

11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Następnym razem Cię pacnę jak nie będziesz pewien jak mam na imię. 8):p A więc lepiej sobie zapamiętaj. 8)
    Przekichane, oj tak. :eek: Moja mama wszystko wie jak coś przeskrobię, niektórzy myślą, że mam taryfę ulgową dzięki niej, a wcale tak nie jest. -.- No cóż, chyba nauczyłam się żyć z tym niekomfortowym faktem. :p

12. krasnoludek10

my chyba też takiego w szkole mamy :D Chyba w każdej i każdego rodzaju taki jest coby był potomkiem któregoś z pracowników :p:D

EDIT :
    To przypomnij jeszcze jak ;)

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

U nas takich osób jest więcej w szkole. :p Z 4 na pewno, jak nie więcej. :p Lekko nie mamy, ale jeszcze trochę ponad rok i uwolnię się od tego. ;)

14. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Uuuu Krasnoludku ja bym uważała jak Ania będzie pacać ;)xD
    Wolne dziś, więc z tej racji zostawiam cos pysznego ;)

15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hejka! :) No własnie Tomku, ze mną się nie zadziera. xD Jak to trener mi mówi: "Ostra z Ciebie zawodniczka." xD
    Ja zabieram, jutro do szkoły będzie w sam raz. xD A co u Ciebie? Event rozpoczęty? ;)
    Dobrej nocki! :)

16. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

A jakże, jak każdy, z przyzwyczajenia robię ;)
    Nawet się goście zaróżowili :music:

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam! :p Ja nie robię każdego, ale zabieram się za eventy gdy widzę fajne nagrody (czytaj: w tym przypadku TS-y) to owszem robię, i jak mam czas oraz ochotę. :p :)xD Nie zawsze robię w całości, chyba, że mi się opyla. xD:p
    No to powodzenia w evencie i miłego dnia! :)

MOD_Etna lubi to.
  18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cześć! Coś Ty się tak na drugiej stronie schowała? :p

Spokojnych snów :)

19. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

yyyyy no własnie, zabłądziłam gdzieś tam ;)
    dzięki za wykopanie, znaczy odkopanie :pxD

Anja8787 mam refleks kierowcy walca8)
    powodzenia w bejbibumowaniu wszystkim życzę;)

SMOD_Wadera* lubi to.
  20. barbaraantoniewska

barbaraantoniewska Forumowy żółtodziób

w dniu wczorajszym zakupilam przez telefon i SMS pakiety florenow,kase z telefonu pobralo a florenow do dzis nie widac dostalam tylko darmowa super pasze x10 szt.moze mi ktos to wyjasni.jestem w plecy prawie 20 dychy.pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.