MOD_Czekolada

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Czekolada, 13 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dzięki wielkie :::)
    Również życzę Wam i wszystkim tu zaglądającym Szczęśliwego Nowego roku, oby nie był gorszy od jeszcze trwającego.

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Milenko, życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń i dużo uśmiechu, bo Twój uśmiech rozświetla wszystko wokół :)

3. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Milenko! Z okazji zbliżającego się Nowego 2015 Roku chciałam Ci życzyć dużo zdrówka, uśmiechu, powodzenia w życiu, spełnienia marzeń, abyś na co dzień była promienna i wszystkiego najlepszego! :)

4. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Przychodzę z muffinkami dla wszystkich ;)
    Pozdrawiam i miłego dnia życzę ;)

5. Dziękuję Wszystkim serdecznie oraz wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)

6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Milenko! :) Odkurzę tutaj z grubsza. xD
    Jak się masz? :) Wspaniałego weekendu życzę. ;)

7. Dzięki za sprzątanko :)ja mam lenia ogromnego:) cały dzień chodzę dziś w piżamie , bo nawet mi się ubrać nie chce:Dza oknem leje, po zimie ani śladu... ech może weekend będzie ładny czego i Tobie życzę:)

Anja8787 lubi to.
  8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja też mam lenia, ale w piżamie nienawidzę włóczyć się przez cały dzień, bo wtedy mam wrażenie, że marnuję się i zawsze się przebieram chociażby w południe. xD U mnie też strasznie ponuro, aż nie chce się nic robić. xD A dziękuję i wzajemnie. :)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to chyba wzmianka o mnie xD :p
    Witaj Milenko, miłego dnia :) :)

10. Paulinko Witaj gdzieś Ty się podziewała? Jak tam Nowy Rok witałaś?

11. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dzień dobry Czekoladko :)
    Jak widzę Twój nick...to aż mi się słodziutko na duszy robi :inlove::)
    Miłego dnia Ci życzę :)

12. Witaj Oreczko miło mi, słoneczka życzę:)

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzień dobry Czekoladko! :) Jak się masz? ;) Pogoda sprzyja czy raczej nie? xD
    Miłej niedzieli życzę. :)

14. Cześć pogoda dziś nawet nawet słoneczko świeci, tylko że wieje okropnie. Ale wolne mam więc mi to lotto:p co na dworze się dzieję:);)miłego dnia:)

15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Milenko! :) Mnie właściwie też nie przeszkadza sytuacja za oknem dopóki nie przyjdzie mi gdzieś pójść. xD
    Robisz BB? ;) Milutkiego wieczorku życzę. :) A no i dziękuję. :)

16. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

dzień dobry :) Co tam słychać? Jakie plany na dziś? Życzę miłego, słodkiego dnia :)

17. Hej Monia wczoraj odpoczywałam po wolnym a dziś ledwo sie do pracy wygramoliłam:) a u Ciebie co tam?

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dzień dobry Milenko, wpadłam życzyć miłego dnia xD

19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Czekoladko! :) Jakieś plany na weekend? ;) Milutkiej soboty życzę. :)
    I takie ciacho znalazłam, więc zostawiam na osłodę. xD:p

20. Witaj Paulinko dziękuję i Tobie także milego dnia:)
    Cześć łaaał takie ciacho za mną chodziło, dzięki. A co do planów to sprzątam solidnie całe mieszkanie może wszystkie pomieszczenia ogarne przez weekend:):p A jakie plany u Ciebie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.