MOD_Czekolada

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by MOD_Czekolada, Nov 13, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hej Paulinko nie było mnie bo komputer się pogniewał i do naprawy poszedł.:(

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaa to niedobry komputer :( :( i dlatego jak mi sie psuję to cieszę się, ze pracuje w serwisie komputerów i chłopaki zawsze mi pomogą xD

3. Ale Ci dobrze ja najpierw sama grzebie, a jak nic nie wygrzebie to dzwonię do syna koleżanki po ratunek:)

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ale ja robie tak samo :) pierw sama się bawie, potem dzwonie a jaki już nic nie idzie to z płaczem biegne do chłopaków, że się samo popsuło :p

5. hehe dokładnie jak bym siebie widziała:)

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja to jeszcze po drodze burę dostaje, że po tylu latach to już sama powinnam umieć go naprawić :oops::p

7. ja słyszę tekst,, przecież Ci mówiłem jak to zrobić, a Ty i tak na odwrót"

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oj tak xD też to nam xD

9. Hehe czasami trzeba po ściemniać, aby męskie ego podbudować:)

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

u mnie w pracy się nie da :p chłopaki już mnie za dobrze znają -.-xD xD

11. Hehe przynajmniej czują się potrzebni:)

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oj tak, w szczególności że ja jestem męczącym bardzo klientem xD zawsze stoje im nad głową zdając mnóstwo pytań i patrze co tam dłubią :p

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam serdecznie. :) Przyszłam z życzeniami. xD

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej ho xD
    miłego dnia Milenko xD

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z tym,że MOD_Czekolada opuściła właśnie naszą Ekipę, Jej temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.