MOD_Cookie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/komunikator.22565/#post-646237
    To w takim razie składam zażalenie xD
    Próbujecie robić z kogoś co na dzień dobry ma bana na FF The Billa ?o_O
    Miałem banów kilka na nowym FF i pierwszy raz powiadomienie za co a Ty próbujesz Mi wmówić że tak jest stale ? trzy dni wczesniej dostałem od Pani której moje posty przypominają "smród" bana i powiadomienia nie było to jak to jest ? (BA_Chris lajkujesz podpowiedz biednemu moderatorowi )

[usuwam]

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 czerwca 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

QQRYQ333, wszelkie kwestie dotyczące blokad na forum, zastrzeżenia do pracy członków Ekipy czy też zażalenia jak bardzo dobrze wiesz, należy zgłaszać do Pomocy Technicznej za pomocą formularza kontaktowego.

Twój post edytowałam, część usunęłam i nakładam punkty karne zgodnie z poniższym punktem Regulaminu forum :

2.8. Trollowanie

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany.

Kara:
    11 - 51 pkt.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.