MOD_Caharina

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Caharina, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Chciałabym... Noc z wczoraj na dzisiaj miałam tragiczną. Zawsze ciężko jest z niedzieli na poniedziałek, ale przez tą zmianę czasu całkowicie się wybiłam z godzin.

2. No ja zupełnie odwrotnie wstałam o 4 rano, nie wiem jak to już jest z tym czasem śpimy dłużej czy wstajemy wcześniej czy idziemy spać wcześniej czy później ta zmiana czasu to dla mnie jakaś pomyłka jest :)

3. mika081989

mika081989 Komisarz forum

Cześć Nina co słychać? Pozdrawiam:)

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Witaj Mika ;)
    Aaaaa... Zimno, mroźno, sezon na drapanie szyb rano w pełni. Sporo roboty w pracy. Byle do grudnia... W grudniu to jakoś inaczej. Listopad to jakaś paskuda jest. :sleepy:

mika081989 lubi to.
  5. mika081989

Ja też nie bardzo lubię listopad, jakis taki przygnębiający jest dla mnie, wieczorkiem zawinięta w kocyk z kubkiem herbatki lub grzanym winkiem:)

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

O to to to... Listopad jest taki... dziwny. Plucha, błoto, zimno. Najgorszy miesiąc jak dla mnie. Bo potem grudzień, to Święta, a później już z górki do wiosny.

mika081989 lubi to.
  7. mika081989

Miejmy nadzieję, że szybko zleci:) a tymczasem miłego dnia życzę:)

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

No tak,a tu jak zwykle pusto:p

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Cześć Musa, proszę:

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Hej Nina:)

A kawusie oczywiście zabieram :p

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jak event? Ja wskoczyłam do 4 zadania. Czekam na 20 tych produktów żaglowni... Ze stajennych nędza: króliki i kozy pomarańczowe oraz żaby. Z drzewek: jajeczne XXL, koziomleczak, jakieś XXL... Nie pamiętam. Zobaczymy, co wyrośnie z tych ostatnich dwóch stajennych z 4 zadania. Mak rośnie.

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Też jestem na 4 zadaniu, czekam na skrzydła, za ponad godzinkę zbieram ostatni raz ciemiernika, potem zostanie dosianie maku i dozbieranie tych łańcuchów i będzie po evencie.

A ja stajennych i sadzonek nie wystawiałam jeszcze, chyba jeszcze w pasku gdzieś leżą jakieś z poprzednich eventów xD

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Idź lepiej wystaw, bo się pogubisz :D

14. BA_Musa

BA_Musa Guest

Potem wystawię jak już skończę z roślinkami i będę robiła przemeblowanie, na razie roślinki rosną, więc nie ma gdzie postawić tego...

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja pamiętałam, żeby między jednym sianiem, a drugim - usunąć kilka pól :) i tym sposobem nie zalega mi w pasku :D

16. BA_Musa

BA_Musa Guest

Mi się z tym nie spieszy, kiedyś się postawi xD

Na i tak pójdzie do paska z powrotem :p

17. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

No to racja :D

Ale mi się nic nie chce... :oops:

18. BA_Musa

BA_Musa Guest

Mi też nie chce się nic, nawet pójść zrobić sobie kawy xD

19. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A nieee... to aż tak to nie... :D Kawę mam. Ale aura za oknem jest taka, że tylko wracać do łóżka...

20. BA_Musa

BA_Musa Guest

Już też kawę mam i przy okazji zdążył mi komputer paść xD

No pogoda taka,że nic się nie chce.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.