MOD_Caharina

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Caharina, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie zapomnisz ;) Ja też tak myślałam, a jednak pilnuję tego. Godzinę przed snem łykam. Teraz też robię sobie kurację na włosy, zatem też łykam razem z tą na poprawę snu :)

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Hmm...mówisz??

A jak one się zwą to jutro podskoczę do apteki...

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Doppel herz "Na sen". :) Możesz też poprosić o jakieś inne - uspokajająco-przedsenne z chmielem :)

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Może zapamiętam :p

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To sobie zapisz i przy okazji coś na poprawę pamięci kup :D

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Na pamięć to już nic nie pomoże xD

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

No to zostaje notesik i długopis :D

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie koniecznie, bo sobie zapiszę w notesiku po czym tego notesika nie wezmę...

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To uwieś sobie na szyi czy jakoś tak... :sleepy:-.-

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ale tak spać z tym mam? :eek:o_O

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie, możesz sobie położyć na stercie ubrań, które będziesz rano ubierała :D wtedy nie zapomnisz :D

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dobra ja się idę położyć, coś pooglądać w tv.

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dobranoc Muska, do juterka :) Też znikam :)

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam MOD :):)
    przynioslam kawusie i zycze spokojego wtorku :):)

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziękuję Ewo ;) I wzajemnie. Siedzę taka głodna, koleżanka miała mi kanapkę kupić, a nic nie było. A w użytkownikach właśnie pora śniadania :D Za chwilę zacznę lizać monitor... Na dworze zimno, pada deszcz, nie chce się wyłazić, kaloryfery nie grzeją w pracy jeszcze, ale na szczęście mam stareńką farelkę, którą właśnie sobie włączyłam :D

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

U mnie odpukac ..............nawet slonko swieci ;),do pracki wlasnie sie szykuje ,dzisiaj mam ciezka popoludniowke a jutro juz ranek ;),w pracy u mnie juz grzeja cale szczescie;)

MOD to sie grzej bo w takie pogody latwo zlapac infekcje ja wlasnie przechodze ale juz pomalu mija,wczoraj bylam u lekarza i nawet stwierdzil ze jest wszystko ok-oskrzela czyste ale za to inny lekarz mnie zalamal :(:(,w czwartek okaze sie na ile to jest grozne,echhh,zawsze pod gorke :cry::cry:

17. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Też mnie coś trzyma, siedzi w oskrzelach... Teraz taki czas, każdego coś łapie. Na szczęście mama wyposażyła mnie w osobiście zrobioną malinówkę... Te maliny odsączone też sobie zabrałam :p Do wieczornej herbaty - jak znalazł :D

18. O matuchno a te tylko o chorobach tutaj nooo:)

Łyknijcie sobie co nieco i będzie po kłopocie :)

19. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

o_Ooo przyda się :D Nie ma to jak dobra mieszanka kolorowych tabletek :D

20. Idz się wyspać kobito :) wstaniesz jak nowa :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.