MOD_Caharina

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Caharina, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

W innym miejscu to zawsze inaczej :p Ja ostatnio najpierw patrzę na strony sklepów, które mnie interesują, jak coś "wypaczę" ciekawego, to idę do sklepu, mierzę i oceniam :D Ale jak nic na stronie nie widać, to nie chce mi się iść...

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja nigdy nie patrze na strony internetowe co mają...

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A powinnaś, bo czasami na stronach jest coś, co w danym sklepie z sieciówki nie występuje. Kilka razy się z tym spotkałam, że np. sukienka wypatrzona na stronie internetowej w jednej galerii nie występowała, a w innej ju tak.

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Żeby jeszcze mi tak się chciało do jednej galerii jechać po to, do innej po tamto...

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie musi Ci się chcieć ;) Mogą Ci ściągnąć do twoje galerii co chcesz z innego sklepu w mieście i już :) Ja jednak wolę podjechać i przymierzyć na miejscu, jak mi na czymś zależy.

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Jak jest ciepło to można pojeździć, a teraz to nie chce się wychodzić z domu..

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Można też pojechać do galerii i wypić ciepłą kawę :D

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Tak tylko taka kawa też kosztuje...

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Oj tam oj tam... od czasu do czasu można wypić ;) Taką z bitą śmietaną :D

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

No dobra taka, chodź kaloryczna :D

Ostatnio w Olsztynie zamówiłam sobie gorącą czekoladę z bitą śmietaną to dostałam budyń z bitą śmietaną, chciałam się czegoś ciepłego napić, a musiałam łyżeczką jeść...

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Mmmm... Budyń czekoladowy z bitą śmietaną... też dobreeee :p

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dobre, ale nie jak chce się pić.... na przyszłość będę pamiętała,że po gorącą czekoladę do innej kawiarni iść...

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja gorącą czekoladą się nie napiję - za słodka jest...

14. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja się napije, lubię słodkie...

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Właśnie zrobiłam sobie kanapki - pokroiłam bułkę na małe kanapeczki i każdą zrobiłam z czym innym :D Herbata też się robi... Coś tzreba zjeść, jak muszę znowu tabletki połknąć... :oops:

16. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja się właśnie zastanawiam nad jedzeniem, niby zaczynam się robić głodna, ale jakoś nie chce mi się jeść.

17. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja wreszcie zgłodniałam i nawet mi smakuje, co sobie przygotowałam. Jeszcze herbatka... I owocki...
    Film się zaczyna :D

18. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja jedyne na co mam ochotę to położyć się i zasnąć i przespać w końcu całą noc albo i jakiś tydzień....

19. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Kup sobie tabletki z chmielem i bierz przez jakiś czas. Mi to pomaga. :)

20. BA_Musa

BA_Musa Guest

Tia znając mnie na i tak nie będę brała, bo zapomnę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.