MOD_Caharina

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Caharina, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Początek roku akademickiego, jesień, zmiana pogody drastyczna... -.-

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Pogoda nie jest jeszcze zła....mamy piękną wiosnę tej jesieni :DxD

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Yhym... jasne... Jak wiatr zawieje, to super wiosna -.-

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Słoneczko ładnie świeci, jeszcze można w bluzce wyjść, a zawsze już o tej porze kurtki się wyciągało, a tymczasem jeszcze w szafie się kurzą...

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja już ostatnio w kurtce hasam...

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja jeszcze kurtki nie miałam na sobie...

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja wypatrzyłam sobie kurtkę/żakiet... Kiedyś kosztował 499 zł, teraz przecenili na 249 i chyba sobie kupię... Bo bardzo mi się podoba...

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja chciałam sobie płaszczyk kupić na zimę, ale w tych sklepach nic nie ma....

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To fakt, ostatnio nie ma nic interesującego. Ja tą kurtkę muszę z sklepie internetowym kupić, bo mi stacjonarny zlikwidowali...

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja najpierw muszę sobie upatrzyć, ale fakt obecnie lepiej iść do sklepu przymierzyć i zobaczyć jaki rozmiar masz i zamówić w internecie na ich stronie, bo często jest taniej niż w sklepie.

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja niestety tego nie jestem w stanie przymierzyć :oops: Ale jak patrzyłam na tabelę rozmiarów, to powinno być ok. :music:

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Wiesz rozmiar rozmiarowi nie równy.

W tamtym roku kupowałam sobie polar, mierzyłam jedną eSkę i była za duża, babeczka podała mi drugą i ta druga była dobra.

Teraz tak dziwnie te rozmiary robią...

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ty mówisz o jednym rodzaju polara... Ja ostatnio kupowałam sukienkę, spódnicę i żakiet... Każda rzecz w innym rozmiarze była :D W jednym sklepie, jedna firma!!! :D

14. BA_Musa

BA_Musa Guest

Cóż nie wiem co oni ostatnio robią z tymi rozmiarami, ale żeby znaleźć właściwy to trzeba się nachodzić....

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To prawda... I trzeba wszystko mierzyć. :eek:

16. BA_Musa

BA_Musa Guest

No, a nie zawsze się chce...

17. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nooo... to jest wtedy najgorszy kryzys, jak mam - jak nie chce mi się mierzyć w sklepach, albo nie chce mi się isć na solarium - wtedy to jest ze mną źle :D

18. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja ostatnio w ogóle jakoś nie mam fazy na zakupy ubraniowe, bo wchodzę do sklepu i zaraz wychodzę...

19. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Bo nic nie ma w tych sklepach ostatnio. Jakieś dziwne ciuchy wiszą na tych wieszakach...

20. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nooo, tutaj łażę po tych sklepach i na nic nie mogę trafić, a raz na jakiś czas do Grudziądza pojadę i niby te same sklepy, a zawsze się tam obkupię...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.