MOD_Caharina

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Caharina, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Wiem Wiem,,,,dobrze ze w Ekipie nie jestem,,,,ale bym namieszala :eek:

Dobranoc wszystkim,,,:)

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A potem na dentystę dasz? Jak tyle cukru się nażrę, to mi zęby polecą :D

Dobranoc Sisulko :)

3. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Jak tam Ninuś...wyspana? :p
    coś fajnego Ci się może śniło? :D

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Taaak, biegałam po łąkach... Łąki były pokryte taką soczysta trawą. Moje kopyta lśniły, zbroje ktoś nasmarował smarem, bo nie piszczała... Potem wbiegłam w wielki las, napiłam się wody ze źródełka, znalazłam składowisko kostek cukru - cukier był pyszny, drobnoziarnisty o smaku siana. A potem spotkałam Pana Konia w lśniącej zbroi i pogalopowaliśmy razem do końskiej krainy, żeby tam żyć długo i szczęśliwie :D

smieszki lubi to.
  5. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

ihahaha :p

Ninka jesteśmy z Tobą :D

smieszki lubi to.
  6. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Hej Nina:)
    Czyżby BP Wam zbroje zafundowało przed użytkownikami?:D:p
    U nas jaja zrobiono,ale i Was nie oszczędzono:D:D

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Zbroja jak zbroja :D Ale ten koń :D

BA_Izolda* lubi to.
  8. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Lepszy kuń w zbroi, niż sowa wampirzyca:D:p

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A o tym możemy porozmawiać. Tylko nie teraz, bo muszę galopować do Wrocławia :D

smieszki lubi to.
  10. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Nina, tylko podków nie pogub:D:D:D
    Zamiast wielbłąda Ci kunia dali, ale se BP z Cibie zażartowało.:D:D:D
    Widać, ludzie z poczuciem humoru tam pracują;)

11. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Hejka " Iwa " :) nie myle sie albo ?
    Witaj Promyczku :)

12. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Witaj kochana Sisi:)
    Kopę lat:) Nie mylisz się, to ja jestem:)

13. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Wiedzialam,,,,hahahaha,,,kope lat,,,Jakis czas widzialam Cie jeszcze na Forum,a potem juz zniklas :):( Jakos lyso mi bylo,,,brakowalo,,,ale sie strasznie ucieszylam,jak zobaczylam ze zlozylas zamowienie na sukienke,,,nawet miga mi przed oczami Twoja " stara" sukienka,,,:):)

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Jak wrócisz przeglądnij się w[​IMG] , czy grzywa nie jest rozczochrana po tym galopie ;)

15. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Sisi na forum farmeramy nie pisałam z półtora roku...naprawdę nie wiedziałaś gdzie mnie znaleźć? Teraz już trafisz bez problemu po niteczce pod moja sygnaturką. Zapraszam serdecznie, tam jestem już od dwóch lat. Fajna gra, może spróbujesz założyć swoje miasto?...Może i Ci przypadnie ona do gustu...

16. sisi64

sisi64 Stały bywalec

A ja wiedzialam ze tam jestes :rolleyes: tylko ze zla bylam,ze tam,a nie tu :mad:
    Natalcia mnie juz namawiala,,,ale narazie nie dam rady,,real mnie Kopie,,,przydal by sie jakis Polski prawnik,,albo ktos kto sie na tym zna,,porad mi trzeba,,tu mi porady nic nie dadza.:( Niemcy maja troche inne prawa .

17. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Sisi, tam jest mniejsze forum i spokojniej, a ja potrzebowałam tego. Jest mi tam bardzo dobrze, ale ja też tęsknię za starymi użytkowaniami, takimi jak Ty...miło wspominam dawne czasy:) Nawet moderatorów większość chyba tutaj znam, jeszcze z ekipy., tak jak Ninę, która galopem pognała, a my w jej wątku spamujemy. Mam nadzieję,że jak wróci, to nas kopytkiem, nie traci;)
    Nadal czuję sentyment do tego forum.
    Zaczynaliśmy jeszcze za Broka... . Adrianek był superaśny:) Ja tam go uwielbiałam:)

Kochana, a próbowałaś w necie ? Są porady naszych prawników, nawet właśnie na jednym z takich portali pracuje jako prawnik moja znajoma.

Zawsze trzeba mieć nadzieję, i wiarę w zwycięstwo:) Uszy do góry słoneczko:*

Nasza gra na samym początku tylko pochłania czas, a potem czynsz zbiera się dwa razy dziennie i jest luzik:)

18. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Iwus w internecie kosztuje to duzo czasu,,a mnie on ucieka,,mam naprawde Problem,nie wiem jak go rozwiazac,,nie zlodziejstwo,,czy pobicie hahaha,,nie,,a przez GG czy nawet Telefon by moze 5 minut zeszlo.

19. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Przykro mi Sisi, gdybym mogła, to bym pomogła,niestety, ale kontaktu nie mam z ta znajoma ostatnio.
    Sisi, ja już zmykam spać, bo jutro rano do pracy.
    Tobie i Ninie życzę spokojnego wieczoru i pięknych snów:)

Dobranoc:*

20. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Kolorkow Tobie :) Promyczku Tobie tez :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.