MOD_Caharina

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Caharina, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Kolejny rosół jem... Dobry rosół nie jest zły... Zjadłam też kawałek mięska z rosołku. I starczy. :)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wielka szkoda :(

Nasreddin lubi to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ja tam rozpaczac nie bede :p nawet przynioslam poczestunek na ta okazje xD:cry:;)
    i stawiam kolejke ;)

4. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

Witajcie :)
    Przyszłam się pożegnać w tym wątku. Wkrótce wrócę na forum w innym, prywatnym już ubranku :) Tylko muszę skombinować jakąś sygnaturę i avatara...

Musa? Uszyjesz???

Foczuniu ;)

Aniu, wiedziałam, że Ty nie będziesz rozpaczać :D Dziękuję za kurczaka i mięsiwo... ;) Porywam. I chyba też się napiję... Dziś mogę ;) :cry:

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających
    do zobaczenia gdzieś tam indziej ;)

Nina, już nie Caharina :p

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

A co tu rozpaczac przeciez nikt nie umarl a okazja jest to mozna poswietowac ;)

6. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

No fakt, okazja do świętowania jest ;) Od każdej strony na to patrząc ;)

Muska, czyń honory - zamknij proszę ten wątek, idę gadać gdzie indziej. ;) No chyba, że mnie wyrzucą :D

7. BA_Musa

BA_Musa Guest

Szkoda,że już Cię nie ma z nami:(

Zgodnie z prośbą [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.