MOD_Ananke

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Ananke, 2 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

uf aż mi gorąco sie zrobiło To faktycznie wielkie szczęście ze nic sie nie stało. Oj to ja jednak bez jakiegoś stroju pancernego do kuchni nie wchodzę No i koniecznie kask na głowę :p Najlepiej to bym jej całkiem unikała noooo ale wszystko jakoś ujdzie oprócz braku kawki bez tego byłoby gorzej :)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no tak, jedzonko można zamówić, ale kawy nie ;)

3. agucha31

eee tyle co i ja jem to bez kuchni sie obejdzie :) Ja często sniadanie jem w okolicach 12-13 a czasem i później a nawet zdarza sie tak ze koło 18 sobie przypomnę ze jeszcze nie było go :) No chyba ze właśnie w południe zje sie 2 w 1 czyli śniadanioobiad :) Ale kawy do południa to jakoś 2-3 juz pójdą :p

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie no zjeść coś dobrego też jest fajnie, ale najlepiej, żeby nie trzeba było robić ;)

5. agucha31

Ja to czasem lubie właśnie pokombinować cos dobrego :)

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czasem tak :) ale do tego muszę mieć nieco czasu, bo zazwyczaj w międzyczasie występuje jakaś katastrofa i muszę ją posprzątać ;)

7. agucha31

No wiesz czesto katastrofa kuchenna podczas kombinacji jest normą Ja jak juz mam nastawienie na kombinacje kuchenne to nawet tornado mnie nie wygoni z niej :) :p Każdą katastrofe jestem juz w stanie przeżyć nawet jakby sie całe kg cukru rozsypało to by sie spokojnie posprzątało i robiło swoje Nooo chyba ze ktoś by mi sajgon w zlewie zrobił to juz jakiś wałek albo tłuczek poszedł w ruch :)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też nie lubię, jak mi się ktoś w tym czasie kręci..a to nabałagani, a to się wymądrza...a jak jestem sama, to spokojnie i zrobię, i ukryję ślady katastrofy ;)

9. agucha31

oj to , to jest najważniejsze :) Nikt nic nie wiem bo nic nie widział i nie ma później podśmiewania ze wydarzyło sie to czy tamto :) Wszystko co zostało w niej stworzone później ładnie i smacznie wygląda A to co sie wydarzyło w miedzy czasie zostaje małym sekretem

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oczywiście, nie możemy zdradzać za dużo sekretów ;)

11. agucha31

A jasne :) Wiesz jak to jest coś dobrego wszyscy pamiętają dośc krótko ale jak juz sie zdarzy jakaś katastrofa tym bardziej kulinarna to i nawet przez lata pamiętają :p

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak, a historia o katastrofie rośnie w szczegóły i rozmiary z każdym opowiadaniem ;)

agucha31 lubi to.
  13. agucha31

Oj tak czasem z rozsypanej soli robi sie rozsypanej jej 5 kilo plus cukier i powódź

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale z drugiej strony to zabawne, jak wraca historia do źródła i się okazuje, że rozsypaną sól trzy zastępy straży pomagały usuwać ;)

agucha31 lubi to.
  15. agucha31

hahahaha no taaa :) Albo przez sól jeden wielki poślizg był w kuchni przez co masa talerzy sie potłukła którą właśnie sie chciało schować do szafki :)

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

właśnie :) rozwój historii jest limitowany jedynie wyobraźnią ;)

agucha31 lubi to.
  17. agucha31

taaaa tylko ze niektórzy mają bardzo a to bardzo bujną i ogromną wyobraźnie :)

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zawsze można książki lub scenariusze pisać, jak komuś ciekawe historie z błahych wydarzeń wychodzą ;)

agucha31 lubi to.
  19. agucha31

Oj czasem to takich książek mase by sie napisało :)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

do dzieła :D ja chętnie poczytam :D

agucha31 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.