MOD_Ananke

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Ananke, 2 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wyjątkowo nie wyjadłam wszystkiego ;) poniedziałek... czy wolny to nie przeszkadza? ;)

nawet udało mi się nieco wolnego wygospodarować :D:D:D:D aż nie wiedziałam, co ze sobą począć w pierwszej chwili ;)

patrycja9922 lubi to.
  2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

poniedziałek zawsze jest poniedziałkiem -.- :p na razie leżę w łóżku :p ale na pewno coś gdzieś na mnie czyha :pxD

patrycja9922 lubi to.
  3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

znam to uczucie - na mnie czyhają małe samochodziki na ulicach - kiedyś jedynie czerwone, teraz dołączyły inne kolory ;)
    mam nadzieję, że przetrwałaś :) a może udało się nawet coś przyjemnego zrobić.. :music::music:

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeeee noooo cały dzień się obijam :eek: :oops: a wieczorkiem ratowałam jeża przed kotem :p

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jeża przed kotem? a nie kota przed bolesną lekcją, że jeży się nie zaczepia? ;)

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja to wiem, ty to wiesz ale ten kot to chyba jakiś gupek normalnie :oops: no szkoda mi było tego jeżyka.

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie się koty nauczyły koegzystować z jeżykami :D pierwotnie była wielka panika, jak się jeden pokazał, ale kolczaście wytłumaczył, że nie zamierza jedzonka odpuszczać ;) i teraz mamy koty i jeże :D

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja przyznaje, że jeża koło domu to pierwszy raz widziałam :) dziki się zdarzają, czasem jakaś sarna ale z jeżem miałam pierwszy raz styczność :) kot chyba też biorąc pod uwagę jego uparcie i chęć zapoznania się z nim :p albo już się przyzwyczaił :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

biedny kicior, nie zrobił sobie krzywdy?

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

jaki on tam biedny? :p wredny kocur który zawsze musi przebiec mi drogę -.-xD

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

więź buduje ;) :p

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nooo mnie lubi chyba wyjątkowo, bo dziś ze mną się zapoznawał :p:)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

upatrzył sobie Ciebie :D koty tak mają..no mój tak ma ;) znaczy, kot, który sobie mnie upatrzył ;)

i co, fajny włochacz? :D

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

włochacze ogólnie sa fajne :) chciałabym mieć kota ale moje zwierze nie nadaję do innych zwierzów :oops:

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dlaczego?

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja mam szynszyle i ona kiepsko reaguje na obcych ludzi a co dopiero na inne zwierzęta :oops:

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale że zazdrosna jest, że się musi Tobą dzielić czy się boi?

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ciężko stwierdzić, raczej się nie boi, bo do obcych to jak piesek, obszczeka i ciach w kostkę :p chociaż jak widzi mojego ojczyma to robi się z niej taki mały pitbul, szczeka, szczeka ... i w nogi xD na pewno jest rozpieszczona :p (zupełnie nie wiem czemu :p). Na zwierzęta różnie reaguję, najgorzej jest jak strzeli focha bo to już wtedy totalny klops :)

19. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć. :)

Przyszłam życzyć miłego i pogodnego dnia, ale nie za bardzo gorącego. ;)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to ciekawe z niej stworzonko :) ciekawe też, kto mógł ją rozpieścić ;) pewnie nic nie wiesz na ten temat? ;)

dziękuję :) wzajemnie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.