MOD_Ananke

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Ananke, 2 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

starałam się je ograniczać ;) z różnym skutkiem ;) a jak to u Ciebie wyglądało?

również miłego dnia życzę :D

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

się starałam ograniczać .... ale z bardzo mizernym skutkiem xD:p

3. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Cześć Kalinka :)
    Jak mija dzionek ? Jaka pogoda u Ciebie ?
    U mnie szaro zimno i ponuro :(

4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Sąsiadko. ;) Oj mam taką nadzieję, że limit ten wyczerpałam. xD Ja w tym wirze na dłuższy czas przepadłam, także. xD W ogóle myślałam, że po świętach będzie w miarę "lajtowo" w szkole, a jednak się grubo myliłam. :eek: Nagle wszystkie przedmioty się na mnie zwaliły, normalnie jak lawina, ale podołałam temu - zostaje tylko rozprawka i sprawdzian z gramatyki w poniedziałek. o_O I jak to Chodakowska mówi: "I po krzyku". xD Po egzaminach nauczyciele muszą wyluzować, nie ma bata. :p
    Ach ten kwiecień, plecień, co przeplata trochę zimy, trochę lata. :p Jakoś tak to szło. xD U mnie przez pewien czas były piękne pogodne pełne słońca dni, a teraz deszcz i wiatr. xD No, ale mam nadzieję, że będzie się pogoda polepszać wraz z moim samopoczuciem. xD
    Co słychać, Kalinko? ;)
    Przyjemnego wieczorku życzę. :)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w sumie to każde święto jest raz w roku 8)8)

ja doświadczyłam w weekend nowego poziomu wietrzności ;) ale przynajmniej słonko świeciło i się te całe deszcze i śniegi z prognoz nie sprawdziły 8) a teraz to już coraz ładniej musi być :)

no to rzeczywiście, nie można tak cały czas, musi trochę luzu nastąpić :)
    miałam bardzo udany weekend :inlove: mimo wiatru ;) teraz tylko trochę odespać muszę ;)
    mam nadzieję, że Twoje samopoczucie się poprawi, a i aura będzie coraz lepsza :D:D

miłego dnia, Dziewczęta :D

6. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Ja to juz mam dosc tej pogody chce latooooooooooooooooooooooooo

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Kalinko. :)
    A cóż to takiego porabiałaś w weekend, że taki udany był? xD (oczywiście, jeśli można wiedzieć ;)) A samopoczucie już się poprawia, bo przeszłam wszystkie katorgi w szkole i teraz mam wolne. xD Z eventu czeskiego coś zrobiłaś? ;)
    Spokojnej nocy życzę. :)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

lato chyba zmierza powoli ;) miejmy nadzieję, bo skoro zimy niemal nie było, to może i lato się odwołać.. o_O

wybrałam się na wycieczkę xD event ledwo napoczęłam, nie było kiedy siać ;) a Tobie jak poszedł? mam nadzieję, że z dobrym skutkiem przeszłaś też szkolne katorgi ;)

udanego dnia! :D

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Kalinko. :) Wycieczki weekendowe są najlepsze. :inlove:xD No to rzeczywiście musiał się weekend udać. ;) Hahaha, właśnie nie wiem jak ja czas rozplanowałam i pogodziłam farmę z nauką, ale koniec z końcem godzinę przed zakończeniem ukończyłam cały event. xD Może dlatego, że jak się uczyłam przy biurku to, co jakiś czas zerkałam na farmę i jakoś się powiodło. Zdziwiło mnie, że nazwali w FAQ ten event trudnym. :p Jak ja go ukończyłam to znaczy, że był banalny. xD A katorgi z dobrym skutkiem przeszłam,z wszystkiego piątki (tylko z biologii pani nie sprawdziła i z polskiego rozprawki). :p A to tylko dlatego, że szybko pochłaniam wiedzę. :p
    A jak u Ciebie? :)
    Kolorowych snów. ;)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to gratulacje :D:D sukcesy na każdym froncie 8)8)

a mi się najprawdopodobniej weekend w pracy szykuje tym razem -.-

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łeeee to nie codziennie? o_O:oops::p

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dane święto jest tylko raz w roku, następnego dnia jest inne :D 8)

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Kalinko. :) Ojoj, ale cóż czasem trzeba. ;) Jak u Ciebie? :) U mnie w porządku, choć ostatnio jakoś nie mam ochoty na forum. :eek: Nawet jak mam chwilę czasu to biorę się za książkę. :p Nie wiem co się ze mną dzieje. xD
    A na G&T czegoś szukasz? ;)
    Radosnego dnia życzę. :)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z drzewek poszukuję: kowhai, jarząb domowy, baobab,
    z zagród zaś: żaby, kiwi, dziobaki

a Tobie co można podrzucić?

15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Kalinko. :) Chciałabym Ci podrzucić żabki, ale niestety posiadam tylko jedne. :( Ech, sama wiesz, że mnie wiele rzeczy brakuje. Nawet nie wiem od czego mogłabym zacząć poszukiwania, poza tym nic sensownego nie mam na wymianę, oprócz paru ulepszeń zagród lub drzew. :eek: Jak coś to sówkę podeślę. ;)
    A co porabiasz w majówkę? ;)
    Kolorowych snów. :*

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mi trochę brakuje, ale to co mam, to seriami wypada, więc jeśli coś z tego jest potrzebne, to się podzielę, sowę trza mi wysłać ;)
    jednak pracuję w weekend, wieczorami trochę mnie znajomi wyciągają do ludzi ;) a jak u Ciebie?

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Kalinko. ;) Wyślę sowę jak się wcześniej spamiętam, że G&T trwa. xD Ostatnio wchodziłam na farmę, żeby się tylko zalogować, dopiero teraz jak event się zaczął to się obudziłam. xD
    A to dobrze, że chociaż znajomi Ci czas umilają. ;) U mnie dwie imprezy rodzinne, wczoraj imieniny taty, dzisiaj urodziny wujka, no a jutro muszę się powoli ogarniać, bo znów czeka mnie tydzień zagłady w szkole. :p Ogółem to weekend udany! xD Czytam sobie książkę, robię co mi się podoba, ale co dobre nie trwa wiecznie i w poniedziałek zacznie się znowu. :p
    Robisz ten event? ;) Ja już nawet rozsiałam roślinki to z górki będzie. :)
    Spokojnej nocy życzę. :)

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zleci ten tydzień w szkole, nawet się nie zorientujesz, a znów będzie weekend :)
    event nawet trochę porobiłam, ale nie skończę, oczywiście ;) ale zdobyłam tajemniczości, później postawię i zobaczę, co z nich wyjdzie :) a Tobie jak poszło?

19. Witaj Kalinko :)

Pozdrawiam rannego ptaszka :)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dziękuję :) sama widzisz, jak jest fajnie o poranku ;) ;)

MOD_Kleopatra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.