możliwość "rozbiórki" ulepszeń warsztatów i zagród

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika kv51, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Mam dajmy na to dwie zagrody różowe kaczek. Nie są mi potrzebne obie. Nie mogę satysfakcjonująco wymienić jej na GT , a szkoda żeby leżała w pasku , tym bardziej że był to spory " wydatek" i wysiłek żeby ją zdobyć. Może by tak umożliwić jej "rozbiółrkę" ? Czyli wg mnie , np za jakąś opłatą , niech będzie uzależniona od wartości zagrody , warsztatu bądź ulepszenia ( np za żółtą 10 000 sg , za pomarańczową 20 000 sg itd.)- można by przez "rozbiórkę" odzyskać materiały i zwierzęta potrzebne do jej zbudowania.

2. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Żeby umieszczać tutaj jakiekolwiek propozycje musisz dodać ankietę. Zapewne niedługo któryś z modów Ci o tym napisze.
    Wtedy będzie można głosować :)

3. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dzięki za info :) Ostatni raz pisałam tu z 5 lat temu więc nie wiem że się pozmieniało. W takim razie usuną , bo ankiety dodać nie umiem :)Pozdrawiam .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PaulinkaG1904, dziękuję za pomoc.

Ankieta jest konieczna i mogłabyś ją dodać jeszcze, ale pomysły odnośnie rozbiórki kolorowych ulepszeń już istnieją dwa. Zapraszam Cię do oddania głosu w ankiecie i zamieszczenia swojej opinii czy sygestii tutaj : >>>Dezintegracja zagród<<< oraz tutaj : >>>Rozbiórka kolorowych zagród i fabryk<<<.

Tutaj zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.