może by tak "podkręcić'?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 20 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

może by tak podkręcić hodowlę na Bahamaramie, aby były możliwe bardziej kolorowe zwierzątka z hodowli?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale jeśli chodzi Ci o to żeby np.. z podstawowych zwierząt otrzymywać gwarantowane "wyższe" kolorowe zwierzęta, to póki co nie ma takiej możliwości.Zasady hodowli są takie jak napisano w poradniku : >>>klik<<<

Jeśli masz jakiś pomysł na zmiany w hodowli zwierząt w oazach to zapraszam z opracowanym według odpowiedniego wzoru i zasad, do tego działu : >>>klik<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

chodzi mi o to, że hodowla na Bahameramie nijak się ma do hodowli na polanach zwykłych. Zwierzaki egzotyczne nie rozmnażają się przypadkowo tylko kolejno wg poziomu, a BB daje tylko 2 sztuki i to bez niespodzianki. Sprawdziłam to przeznaczając wiele SP. Poniosłam klęskę, niestety. Oczywiście zgłoszę wniosek. Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedź. Pozdrawiam.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak rozumiem kolejnych pytań nie masz, w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę udanego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.