Mnażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika typ650, 3 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. typ650

typ650 Aktywny autor

Witam
    Mam taką oto sprawę.
    Postawiłam sobie menażerię, bo po przeczytaniu poradnika doszłam do wniosku, że warto ją odblokować. Na razie jest to wersja podstawowa. Mam w niej pawie, chciałam zmienić te zagrody na żółte, ale nie mogę, spróbowałam z kurnikami, to samo. podstawa wchodzi rozszerzenie już nie- czy to już tak ma być? Czy problem tkwi w tym , że muszę ją wbić lvl wyżej i wtedy oprócz dodatkowego miejsca pojawia się możliwość wsadzania tam "lepszych" zagród?

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Nie wymieniasz zagród, jak masz już umieszczone pawie to jest to wersja podstawowa, chcąc "dołożyć" ulepszenie musisz kliknąć w każdy po kolei wizerunek pawia czy innego zwierzaka.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. typ650

typ650 Aktywny autor

No własnie o to chodzi, że chcąc tam włożyć "coś tam", podgląd mam jedynie na podstawowe zagrody, nieważne czy w pasku mam zwykłe, żółte, czerwone - po opróżnieniu z menażerii podstawowych pawi, kiedy klikam na plusik żeby załadować zagrodę do środka pokazują mi się tylko podstawowe zagrody.
    I o to mi chodzi, czy tylko podstawowe mogę mieć w tej nieszczęsnej menażerii czy znowu błądzę i nie widzę oczywistych oczywistości.

4. gunia79

gunia79 Młodszy ekspert

Nie klikasz w plusik bo wtedy pokazuje Ci opcje dołożenia zagród, chcąc nałożyć ulepszenie klikasz na zwierzątko już umieszczone w menażerii i wtedy przenosi Cie do ulepszeń :)

typ650 lubi to.
  5. typ650

typ650 Aktywny autor

a dziękuję, zaraz wypróbuję :)

Magia działa:) dziękuję Ci gunia79 raz jeszcze

gunia79 lubi to.
  6. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

typ650 napisalam, "chcąc "dołożyć" ulepszenie musisz kliknąć w każdy po kolei wizerunek pawia czy innego zwierzaka." w tą podstawową zagrode, która już masz w menażerii.

Czy teraz jest jasne?

7. gunia79

gunia79 Młodszy ekspert

Bardzo proszę :) ciesze się że mogłam pomóc :)

8. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Rozumiem, że ulepszenia już w menażerii.
    gunia79 dziękuję za pomoc
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.