mlyn - kocyk przytulanka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aneri1452, 10 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneri1452

aneri1452 Aktywny autor

Nie mozna uruchomic mlynu do podukcji "kocyk przytulanka", pozostale rodzaje pasz mozna produkowac bez problemu. Do produkcji kocyka wymagane niezbedne skladniki sa w wystarczajacej ilosci. W dziale pomocy technicznej nie "dziala kod zabezpieczajacy" dlatego nie uzyskalam polaczenia. Prosze o porade.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek spróbuj proszę zastosować się do wskazówek podanych w poradniku : Gdy gra nie działa
    Może dobrze by było spróbować zalogować się do gry z innej przeglądarki,być może na innej nie będzie problemu z uruchomieniem produkcji kocyków w młynie.
    Jeśli problem nadal będzie występował,spróbuj napisać jeszcze raz do Pomocy Technicznej,korzystając przy tym z tego poradnika :>>>KLIK<<<

3. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

aneri1452 czy zastosowanie porad podanych przez Mod_Atenę pomogły ?
    czy masz jeszcze jakieś pytania?

4. 13malinka94

13malinka94 Okazjonalny autor

Ja miałam ten sam problem gdy nastawiłam młyn dnia 09-01-2015 o godz.23:41 na 30 kocy a zrobiło 4 szt i młyn stanął. Nie mogę być 24:00 h na farmie i sprawdzać czy np. młyn chodzi, czy pola są obsiane (zdarzało się, że gdy wchodziłam drugi raz na farmę to zastawałam pole nieobsiane i zagrody czarne) itp. itd. Mnóstwo błędów mnie poraża:mad:.
    Mam nadzieję, że wreszcie te wszystkie błędy będą tylko wspomnieniem a nie udręką.

5. SMOD_Atena

13malinka94, gra jest bardzo rozbudowana tak że różne błędy występują i ich nie unikniemy,ale ma też swoje wymagania techniczne,które Gracz musi spełnić chcąc w tę grę grać,do tego zalicza się też odpowiednie ustawienie przeglądarki,czyszczenie jej pamięci,ciasteczek flashowych i cookies,a także odpowiednia wersja wtyczki AFP.Wszystkie wskazówki na ten temat znajdziesz w poradniku,zapraszam :https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/gdy-gra-nie-działa-poradnik.10529/

aneri1452, czy Twój problem jest rozwiązany czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. .kiwi2.

.kiwi2. Forumowy żółtodziób

Niestety ja już eventu nie ukończę, bo młyn stanął gdy mnie nie było na farmie. Codziennie czyszczę ciasteczka itp. itd. Jakby piorun trzasnął w moją farmę. To był mój ostatni event i to niedokończony! Nikt mi nie wmówi, że błędy na farmie to tylko moja wina. Będą misje stałe, to tylko to będę robić! Tak będzie najlepiej dla mnie. BP niech martwi się skąd wziąść kasę. Dosyć już kasy na farmie zostawiłam.

7. SMOD_Atena

.kiwi2.,gdyby problem leżał po stronie gry,byłby to problemy masowy i występował u wielu Graczy albo i u wszystkich,a jak widać zgłaszają go 3 osoby,w tym jedną jesteś Ty :)

A w związku z tym,że Autor otrzymał wskazówki do poradników,które mówią co zrobić w takiej sytuacji i jak skontaktować się z PT,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.