MLYN I ZMIANY

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Magdam.1__, 12 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Jestem zbulwersowana zmiana w mlynie. Rano nastawilam produkcje paszy dla kameleonow. Myn pracowal skladniki pobralo po godzinie chce nakarmic moje zwierzata a paszy zero. Okazuje sie, ze trzeba czekac do konca produkcji. Ja nastawilam 100 i przez 7 godzin moje zagrody nie beda nic produkowaly, bo musze czekac na koniec produkcji. Zawsze mozna kupic pasze na targu ale cena 1900 za sztuke. Jak sie przerwie produkcje to ta pasza ktora powinna byc wyprodukowana w danym czasie sie nie dopisuje. A BP beztrosko zyczy mi zadowolenia z gry, kiedy wobec tak bezsensownych zmian przymierzam sie do rezygnacji.

2. Flipul1

Flipul1 Naśladowca mistrzów

Też tym faktem jestem zbulwersowany. Pasza nie wpada proporcjonalnie do czasu produkcji. Czy taka zmiana będzie też w dziale rzemiosła?

3. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Jako, że bliźniaczy wątek poruszający tematykę nowego młyna znajduje się tu: >>>KLIK<<<, ten zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.