mlf.brownSheep

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Mayena, May 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mayena

Mayena Zaawansowany

Z jednego z pnączy mam dostać mlf.brownSheep. Co to jest ?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Owca brązowa.

Tam coś się źle wyświetla...

zagma likes this.
  3. halina54

halina54 Hrabia forum

ja mam tak samo

4. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Ja tez mam albo tak mialam, dotyczylo to tez stodoly, jakies dwa dni temu. Jak jest teraz nie wiem, bo uwazam to za drobny blad i uparcie ignoruje.

Edycja: na pnaczu takie okreslenie brazowej owcy pojawia sie zreszta co jakis czas, potem samo z siebie sie naprawia, stad tez ignorowanie przeze mnie tego bledu.

5. maslane04

maslane04 Książę forum

Problem ten wg. inf. forum został zgłoszony dalej - wątek "Pytania techniczne".

6. Mayena

Mayena Zaawansowany

dzieki, tez zauważyłam że tylko czasem pojawia sie ten napis, ale mnie zaintrygował.
    dzieki za odp.

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zapewne jest to błąd wyświetlania, w takiej sytuacji zawsze możesz zwrócić się do Pomocy Technicznej, która będzie miała możliwość odczytania zapisów z Twojego konta. :)

8. maslane04

maslane04 Książę forum

cyt. SMOD_Atena Wygląda to na błąd wyświetlania i jak widzę,to już Gracz zgłosił to w odpowiednim temacie,czyli tutaj :>>>KLIK<<<
    Zostanie to przekazane odpowiednim osobom.Dziękuję za zwrócenie uwagi.A na przyszłość takie błędy wyświetlania występujące w grze bardzo proszę zgłaszać w temacie,do którego link podałam wyżej.

Jak to się ma do inf. BA_Chris?

9. Niepotrzebnie doszukujesz się teorii spiskowych, w ,....TYM....wątku SMOD_Atena napisała że problem jest zgłoszony.
    Napisanie do Pomocy Technicznej nie jest niczym dziwnym ponieważ każdy gracz może zwrócić się z prośbą o sprawdzenie konta :)

Autorka podziękowała więc dziękuję graczom za pomoc i wątek zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.