misje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kdudek1, 20 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kdudek1

kdudek1 Okazjonalny autor

Mam zrobione misje z menażerią i ogrodem dendrologicznym i nigdzie nie mogę znależć żeby postawić na polu mam dostępne tylko po jednym z tych pierwszych misji gdzie mam je szukać?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wśród nagród za wykonanie misji z magazynami nie ma Magazynów, sprawdź proszę jakie nagrody się wyświetlają w wykonanych zadaniach. W misjach można zdobyć między innymi schematy do rozbudowy magazynów a same budynki odblokować na Drzewie mądrości lub w Świątyni małp (tropikalne) po jednym z każdego budynku, dodatkowe można kupić za floreny w Galerii handlowej.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem;

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kdudek1

Tak:)Ile można zdobyć w misjach gniazd menażeri ogrodu i manufaktury? ja mam po 1 odblokowane na drzewie 8 zagród moę wstawić w misjach odblokowane mam następne których nie mogę nigdzie znależć i o te zaliczone misje mi chodzi .misja skończona a zagrody niema :)

4. SMOD_Atena

Jeszcze raz - za wykonanie zadań w misjach nie ma Magazynów.

W podanym wyżej poradniku są wszystkie informacje, między innymi:

Menażeria.

Magazyn dostępny będzie dla graczy od 50 poziomu i będzie mieć wielkość 4 małych pól.

Odblokowanie następuje poprzez odkrycie runy na Drzewie mądrości (koszt 500 gwiazdek)

lub poprzez Galerię handlową (koszt 299 FL).

Korzystając z obu form zdobycia menażerii możemy mieć łącznie 2 sztuki.

Podstawowy magazyn ma 4 sloty do umieszczania zagród.

Żółte ulepszenie daje kolejne 2 miejsca, a pomarańczowe następne 2.
    Maksymalnie rozbudowana menażeria ma 8 slotów na zagrody.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kdudek1

ok dziękuje za wyjaśnienie.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.