Misje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 24 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Mam problem. Mimo, że mam towar, nie mogę dodać do misji w spółdzielni. Co się dzieje? Przelogowanie nic nie dało, czyszczenie historii też

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

O jakiej misji piszesz, podaj proszę jej nazwę.

3. skierka90

skierka90 Czeladnik forum

Ja również i to w każdej misji tak mam. Chciałam owoce z drzewek oddać a nie mogę

a przepraszam nie mogę tylko oddać tak jakby "części" czyli jak mam do oddania 100 kotów a w stodole mam 99 to nie mogę ich oddać dopiero jak bd miała 100

4. niki1990

niki1990 Komandor forum

O wszystkich. Przycisk dostarcz mam na szaro mimo posiadanego towaru. I na chrome i na firefox spółdzielnia zepsuta

Ale mi się to nie podoba. Proszę o powrót do poprzedniej opcji. Kto się bawił i zepsuł spółdzielnię??

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/naprawa-błędów.16990/page-7#post-1360547

Ktoś tu koniecznie chce wkurzyć użytkowników...

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2017
  5. SMOD_Atena

Sprawdziłam właśnie u siebie i przy wszystkich aktywnych zadaniach mam zielony przycisk Dostarcz. w ramach testu zrobiłam jedno zadanie w misji "Jak stworzyć zespół":
    1.jpg

Standardowo proszę zastosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności proszę wyczyścić pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstalujcie i ponownie zainstalujcie wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

Dałam już link i znalazłam sama. To przy ostatniej naprawie błędów zepsuli spółdzielnię. Zamykaj

7. SMOD_Atena

skierka90 w ustawieniach masz wybór, możesz tę opcję włączyć lub wyłączyć.

niki1990 dziękuję za link i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.