Misje z kameleonami

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Atomcia, Mar 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Witam :) zajrzałam w poradniki z nowymi misjami stałymi z kameleonami hyym i jakież jest moje zdziwienie - czy jest to błąd ("wspaniałe" nagrody za oddanie kolorowych zwierzaków)?
    Jeżeli nie, nie pozostaje nic innego jak powiesić je za ogonki na sznurku niech zdobią Bahamę.....

McGregor, patrycja9922 and zzizzie like this.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nic mi nie wiadomo o błędach w poradniku ;) Cóż, nagrody są jakie są, obowiązku robienia eventu nie ma, wiec każdy może dokonać wyboru: robić czy nie :) Przypomnę również gdzie można porozmawiać na temat zadania: KLIK.
    Mogę jeszcze w czymś pomóc?

Anetta41 and patrycja9922 like this.
  3. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:D :D :D kwestia wyboru - tak wyborem jest czy gracze kupią 4 czy 1 pakiet SP, wiąże się to z rozwojem i atrakcyjnością gry.
    Modko przekaż proszę wyżej, że podobnego zdania jest wielu farmerów i farmerek , brak gwiazdek w misjach spowoduje dewaluację kolorowych zwierząt :)

Bilonge, patrycja9922 and zzizzie like this.
  4. chris975

chris975 Fanatyk forum

Wg ogłoszenia, które dal wczoraj BA_Chris gwiazdki miały zostać w stałych misjach a w tych nowych z kameleonami ich nie ma, proszę Ekipę o wyjaśnienie sprawy jak i to, że w poradniku nowych stałych misji były i są podane skrzynki xxl za oddanie policjantów (https://sharedimages.bpsecure.com/C.../c9e175644744d2d58c28843806384c9f54f485f7.png) a w spółdzielni jak widzę są tylko skrzynki xl

Nie zakładam tematu nowego bo ten tego samego dotyczy...

5. McGregor

McGregor Mistrz forum

Ja uwielbiam gwiazdy, lubię wieczorem spoglądać w niebo i widzieć nad moją farmą srebrzyste gwiazdki.
    Faktycznie kwestią wyboru pozostanie co teraz polubię i na ile będzie to korzystne dla gry.
    Pytanie ... czy jest to jednorazowa sytuacja czy mamy się spodziewać kolejnych misji stałych bez gwiazdek?
    Bo ustalenia o których mowa w ogłoszeniu BA_Chrisa nie znalazły potwierdzenia w dzisiejszej zabawie z kameleonami.

chris975 and Atomcia like this.
  6. Atomcia

Atomcia Weteran forum

OOOO mężuś mój mi w sukurs przyszedł :inlove: - siedzimy przy kawce i zastanawiamy się czy kupić po 1 czy po 4 pakiety :)
    Taka podpowiedź dla twórców gry : ile realnych pieniędzy przeleje na konto BP np.12 -latek, a ile dziesto - latki ?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o Oficjalne Ogłoszenie w sprawie usunięcia gwiazdek z puli nagród w eventach,to o takiej właśnie treści otrzymaliśmy je z centrali BP i o takiej treści zostało zamieszczone.Jeśli otrzymamy jakieś uzupełnienie tego ogłoszenia czy nowe informacje na ten temat,to one również zostaną zamieszczone na forum.
    Tabele z nagrodami do misji stałych z kolorowymi kameleonami i produktem z laboratorium również zamieszczone zostały dokładnie w takiej formie ,w jakiej otrzymaliśmy.Na chwilę obecną i tutaj nie mamy żadnych innych informacji.

8. McGregor

McGregor Mistrz forum

Żonko :* obiecuje że nie będę już chodził do młyna i przepuszczał tam naszych florenów bo kwiatki zasłały już całą łąkę ;)
    Obiecuję też że nie oddam już ani Picassa, ani Apsika, ani innego ślicznego zwierza czy gada za 3 gwiazdki bo nie dotarły z centrali :( ;)
    Czy będą jeszcze jakieś powody dla których zagramy w złote osły? ehhhhh :D

tomasz-nadmorski and Atomcia like this.
  9. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:D Sami jesteśmy złote osiołki, wieeedziłam gdzie florki przepuszczasz xD
    Ciekawe co z tymi gwiazdkami i powalającą ilością nagród za kolorowe kameleonki - ja z nich sobie chyba torebkę zrobię ;)
    PS. mod Ateno :) wszyscy wiemy że OO zamieszczane jest z tego, co Wam góra przyśle, prośba o weryfikację informacji sprzecznych z tym co mamy w misjach, oraz zwrócenie uwagi na to że gra miała się stać bardziej atrakcyjna (PAN V. tak w biuletynie pisze ) a niestety dla wielu graczy nie jest.

tomasz-nadmorski and McGregor like this.
  10. SMOD_Atena

chris975,stałych misji jeszcze w spółdzielni nie ma:

Po zakończeniu akcji specjalnej, w Spółdzielni pojawią się misje stałe związane z kolorowymi kameleonami:
    "Kolorowe kameleony" oraz "Kłopoty z klejem".
    Dokładna data wprowadzenia stałych misji do Spółdzielni zostanie podana w dziale Oficjalnych Ogłoszeń.

Atomcia to co jest nam wiadome na chwilę obecną zostało napisane w OO i tutaj.
    Przypominam,że dział pytań ogólnych nie jest działem dyskusyjnym.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie na temat misji z kameleonami ?

11. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ale były przez chwilę w grze i w zadaniu z policjantami w grze były skrzynki xl. Poza tym:
    z niemieckiego FAQ:
    Angielskie:

I nasze:

-norbijas- and zzizzie like this.
  12. SMOD_Atena

Agata dziękuję za zaangażowanie,przekażę Twoje uwagi oraz screnny odpowiednim osobom.
    Twoją sugestię Atomcia, również przekażę.

A odnośnie poradników dodam tylko :

Ogólne informacje końcowe

Wszystkie dane, teksty i wartości odnoszą się do stanu gry przy tworzeniu tego poradnika. Informacje w nim zawarte opieramy na testowej wersji eventu lub nowości w grze, a one mogą ulec zmianie. Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku oraz wprowadzenia zmian w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat tych zmian lub uzupełnień.
    Poradniki mają jedynie charakter pomocniczy. Różnice między informacjami zawartymi w poradniku a stanem aktualnie obowiązującym w grze nie są podstawą do ubiegania się o rekompensatę.

A w związku z powyższym tak jak już napisałam wyżej.W przypadku kiedy otrzymamy jakieś nowe informacje czy też uzupełnienia zostaną one zamieszczone w odpowiednim miejscu.

13. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Już nie ma ,ale u mnie tez były

14. SMOD_Atena

malgorzata1960, widocznie był to jakiś chwilowy błąd,być może są prowadzone testy.A odnośnie tych misji znajdziesz odpowiedź w moim poprzednim poście
    Atomcia, do rozmów na temat Biuletynu oraz zamieszczenia swojej opinii zapraszam tutaj : >>>Użytkownicy pytają, BP odpowiada<<<.Wasze uwagi i sugestie są na bieżąco przekazywane do centrali BP,a odpowiedzi otrzymujemy w Biuletynach,na treści jednak nie mamy żadnego wpływu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie na temat misji z kameleonami ?

15. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Ok. Dziękuję modko Ateno za odpowiedź :) , miłego popołudnia życzę i można zamknąć

SMOD_Atena likes this.
  16. SMOD_Atena

Ja również miłego popołudnia życzę i skoro można to dziękuję i temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.