Misje "Wystawa ogrodnicza" 10/10 vs. "Niesnaski na farmie" 7/7

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika emgie77, 3 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emgie77

emgie77 Czeladnik forum

Witam,

dlaczego w ww. misjach w jednej okienko "dostarcz" jest aktywne (w "Niesnaskach") a w drugiej nie (w "Wystawie") mimo że w obu trzeba dostarczyć te same towary? Jestem na 88. poziomie, brakuje mi Begonii a mimo to tylko w "Niesnaskach mogę już teraz dostarczyć pozostałe towary (Przebiśnieg, Ołownica i Zimowy Jaśmin). Czy w "Wystawie" nie mogłoby być podobnie? Dlaczego muszę tam czekać do następnego poziomu?

2. katsaj

katsaj Okazjonalny autor

a wcześniejsze poziomy masz zrobione? przynajmniej część srebrną

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Chodzi o pewne różnice w misjach.
    W Niesnaskach, w ostatnim zadaniu w w kampanii srebrnej masz już dostęp do wszystkich potrzebnych roślinek, natomiast w Wystawie nie masz jeszcze dostępu do Begonii, a jest ona potrzebna już w srebrnej kampanii, dlatego przycisk dostarcz jest jeszcze nieaktywny.

4. emgie77

emgie77 Czeladnik forum

W "wystawie" 10/10 jestem w pierwszej części czyli srebrnej a w "Niesnaskach" 7/7 w ostatniej czyli platynowej ale w tej ostatniej nie mam przecież dostępu do Begonii, ale mimo to mogę tu już dostarczać inne. Więc jak to jest - tu można a tu nie można?

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak jak napisałam wcześniej, nie masz dostępu do misji (nieaktywny przycisk "dostarcz"), gdyż nie masz dostępu do roślinki, która jest potrzebna w danej kampanii.
    Innej możliwości nie ma. W Niesnaskach Begonia jest potrzebna dopiero w diamentowej kampanii, dlatego wcześniejsze kampanie są aktywne, natomiast w Wystawie już w kampanii srebrnej.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania w temacie nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.