Misje w spółdzielni

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika -misio00-, 28 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Wooow hodowlane jak Ci pięknie poszły:D cudo :inlove: Gratuluję :D

2. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Misje skończone w lutym:
    Jak stworzyć zespół
    Uwaga, złodziej!
    Tropikalny ogród dendrologiczny
    Niesamowity ogród dendrologiczny 2
    Ogród dendrologiczny II
    Obce krainy V

Stan misji:
    kluczyk: 19
    farma: 30
    baśka: 7
    mroki: 6
    hodowlane: 37
    TSy zagrody: 3
    TSy drzewa: 3
    Warsztaty: 2

Powoli do celu :)

3. hapsak89

hapsak89 Baron forum

A u mnie luty najsłabszy od wielu miesięcy, tylko jedna misja została ukończona. Takie mam czystki porobione, że zostały mi same długie siewne, dzielnie walczę z regatami nadal:p hodowlane - u mnie najcięższe do wykonania :oops: i wszystkie najnowsze, do których nie mam nowych drzewek i zwierzaków, albo uzupełniają się bardzo powoli z pojedynczych zagród i drzewek. I dwie stosunkowo nowe wymagające narzędzi, a z tym też jakaś bida u mnie ostatnio :( ale koniec marudzenia, zawsze to jedna do przodu, a ja się nie poddaję, każda zrobiona misja mnie cieszy. Teraz już będzie tylko trudniej, bo zostały same giganty wyzwaniowe i nowości.

Do historii przeszła:

Podróż przez czas VI