Misje na bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerm01, 2 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerm01

farmerm01 Forumowy żółtodziób

Witam mam 4 poziom na bahamaramie i odblokowany posąg pola 1 za 10 bananów (obecne mam 5 złotych bananów). Chciałbym zapytać czemu wszystkie misje związane z bahamaramą, które mam w spółdzielni, są daleko poza moim zasięgiem (najmniejsze wymagania dla 1 zadania to 3 i 4 roślina w 1 pokoju oraz 2 roślina w 2 pokoju). To sprawia, że nie wiem kompletnie, jakie posągi odkrywać za złote banany, czy pojawią mi się jakieś łatwiejsze misje, do których wykonania nie potrzebowałbym np 30 bananów na posągi i pokoje, a jeżeli się pojawią, to kiedy? (zdobycie poziomu czy odblokowanie posągu).

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

4 poziom na Bahamaramie to dopiero początek zabawy, tam jest 400 poziomów a więc wszystko przed Tobą.

Aby odkrywać posągi trzeba zdobywać złote banany, a te otrzymujemy:

Za każdy awans poziomu na Bahamaramie uzyskuje się 5 złotych bananów:

Można je również otrzymać za farmarki w SklepoRamie (50 x złoty banan), zdobyć na Kole fortuny, 1 złotego banana dają również itemy: W poszukiwaniu zaginionego banana (co 120h) i Świątynia Złotego Banana (co 168h).

Wraz z osiąganiem wyższych poziomów, pojawiają się również misje w Spółdzielni, gdzie również można otrzymać złote banany.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:

Polecam również wątki, w których doświadczeni Gracze udzielają cennych rad i wskazówek, np..: Bahamarama, Wujek dobra rada.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Brak dalszych pytań, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.