Misje czasowe w "Nostalgii"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tralanetka, 24 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Zabrakło mi w " Nostalgii" 1 sztuki koziego mleka do kompletu ( za mało mam koziodrzewów) reszta produktów już pozbierana. Na czerwoną mleczarnię muszę jeszcze poczekać ok 3 godzin.
    (Zależy mi na czasie , bo trafił mi się bonus 200 %) Właśnie zorientowałam się, że z niepozbieranych drzew owocowych mam pełny wsad na złote zadanie z drzewami( 5/ złote. )
    Pod złotym zadaniem w 5 zachęcająco kusi mnie zielony przycisk... Stąd moje. może durne pytanie.
    Czy mogę włączyć drugą ( złotą) czasówkę z wcześniejszego 5 zadania ? Czy system nie zablokuje i nie wykasuje wtedy tej trwającej - z szóstego zadania z produktami ? Dotąd nie było takiej opcji, aby włączać dwie czasówki jednocześnie dlatego dopytuję.

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

I dalej nie można

aleksandra i Tralanetka lubią to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nigdy nie można było włączyć dwóch czasówek jednocześnie.Trudno powiedzieć,co się stanie.

Tralanetka lubi to.
  4. Krzysiak123

Krzysiak123 Koneser forum

Z tego, co zrozumiałem, chcesz mieć włączone 2 czasówki jednocześnie? Nie, niestety dalej się nie da ;) Kiedy wciśniesz zielony, po prostu zwrócą ci produkty i zadanie się przerwie. Ale przecież masz jeszcze 5 dni na te zadania, więc spokojnie, zdążysz :)

Tralanetka lubi to.
  5. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Dzięki Aguś. Rozumiem, że kliknęłaś, ja się bałam ( starszy cykor sztabowy ze mnie )
    Dzięki Foczuniu, już wiadomo co będzie. Agata zaryzykowała i widzisz co się wyświetlilo.

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Tak kliknęłam, wiedziałam, że jakiś komunikat na pewno się pojawi. W tych wcześniejszych też taki komunikat jest, jak się przerywa to towar wraca do stodoły.

aleksandra i Tralanetka lubią to.
  7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Graczom dziękuję za pomoc.

Tralanetka - czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

wszystkie czasówki, które jakiś wkład się wrzuci to po przerwaniu, towar wraca do stodoły, także nic się w nich nie traci jak się nie zdazy

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk dokładnie tak jest, ale tutaj Autorka o coś innego pytała:
    Ale zostało to już przez Graczy wyżej wyjaśnione i z tego co widzę to Autorka dalszych pytań nie miała:

W związku z powyższym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.