Misje "budujące" przetwórnię owoców i piekarnie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Shirock, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Shirock

Shirock Forumowy żółtodziób

Może ktoś podać mi treść tych misji i co w nich dostarczyć? :p

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

3. Shirock

Shirock Forumowy żółtodziób

OK, dziękuję. Wygląda na to, że łatwiejszy jest przetwórca ;)
    Edit: Jezuu, co ja piszę .__.
    Piekarz jest łatwiejszy, nie wymaga nie wiadomo ile roślin z drzew...

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dużo bardziej korzystne bonusy możesz mieć z przetwórcy, przynajmniej na początek lepiej chyba jest właśnie ten zawód wybrać, potem kwiaciarnię i piekarnię na koniec. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? ;)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam przetworce i alchemika...przetworca jako tako-CMJ przydatne, a alchemik to był błąd :p moglam spa wziac, teraz zbieram gwiazdki na spa, a do 3 poziomu alchemika mi niewiele juz na szczescie brakuje i odkryje wtedy piekarnie bo mozna robic langosze i nalesniki ktore daja TPD ;)

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Alchemik nie ma nic wspólnego z piekarnią... chyba chodzi o kwiaciarnię... Trzeci poziom w dwóch zawodach (do wyboru: dżemiarz, piekarnia, kwiaciarnia) to wtedy trzeci zawód jest za darmo (z tych samych)

7. chrumcia91

o ****....
    no to super....po co ja tak gonie tego alchemika? na darmo.....?
    Modzi, potwierdzi to ktoś? :p

8. Yaris_123 dziękuję za pomoc :)

Ja jeszcze podrzucę cytat z poradnika który podał SMOD_ Chris :)

PAMIĘTAJMY:
    - mamy możliwość wzięcia jednego zawodu za darmo.

- drugi / trzeci zawód możemy zakupić, o tym TUTAJ.
    - gdy mamy już dwie spośród następujących specjalności: Piekarz, Przetwórca, Kwiaciarz; minimalnie na 3 poziomie to trzeci spośród tych zawodów dostaniemy za darmo (nie dotyczy to zawodów, które odkrywamy za pomocą Drzewa Mądrości)
    -jeśli nie mamy odkrytego żadnego zawodu, ze zbiorów wypadają składniki specjalne ze wszystkich dostępnych zawodów.

9. chrumcia91

o_O
    to sie wkopalam.... dziekuje za uswiadomienie :p
    w takim razie jutro wysylam smska...i piekarnie sobie postawie :p

10. No i powodzenia )

Masz jeszcze jakieś pytania ????:)

11. chrumcia91

jesli o mnie chodzi, to juz wszystko dla mnie jest jasne, dziekuje. jednak to nie ja zakladalam temat, podłączylam sie pod niego korzystajac z okazji ;)

12. Poczekamy więc na autora wątku :)

13. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A ja jeszcze tylko dodam, że przepisu na naleśniki nie ma w przepisach, które przypadają w udziale. One były do wygrania w jakimś evencie, w sklepie ich też nie można kupić, więc jak ktoś nie zrobił tego eventu to tego przepisu nie zdobędzie na obecną chwilę. Nie pamiętam tylko jaki to był event... węgierski??

14. chrumcia91

tak w wegierskim chyba
    mam go, wygralam, specjalnie pytalam pomoc techniczna zeby sie dowiedziec i potwerdzili ze mam :D

15. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję za pomoc, przypominam że nie jest to dział służący do dyskusji, czy Autor ma jeszcze jakieś pytania? :)

16. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, nie wiedziałam, dlatego to napisałam, bo czasem ktoś się pospieszy a nie jest świadomy, że nie ma danego przepisu...

17. chrumcia91

dzieki w kazdym razie :)

18. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autor tego wątku ma jeszcze jakieś pytania? :)

19. Pomimo obecności na forum autor nie udziela się w swoim wątku, rozumiem więc że wszystko jest jasne:)

Dziękuję graczom za pomoc i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.