Misja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 18 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Czy będzie jakaś misja z osiołkami? oprucz tej czasowej?

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Mają być 2 misje stałe po zakończeniu czasówki ,jedna z osłami,a druga zapewne z garnkami:)

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

mam jeszcze pytanie odnośnie złomu
    Zrobiłem misję ze skrzynkami i mam tylkooooooooooo 1 złom , a z pól w ogóle od dni wprowadzonych wypadajek nie wypadł ani jeden złom
    Nie wiem czy to jest zwyczajna losowość??

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To nowe narzędzie - podobnie jak wcześniej pędzelki - trudno je zdobyć... To logiczne, że nie będzie leciało tak intensywnie, jak gwoździe ;)

6. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Modzie
    zdaję sobie sprawę ,bo pędzelki były niedawno i pamiętam jak było, ale teraz to jest bardziej skrócone wypadanie
    nawet jest nie logiczne bo w misjach z pędzelkami mogłem wybudować tokarnię a tu ze skrzynek tylko 1 złom
    coś nie ma tu na rzeczy logika

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jak dla mnie jest to logiczne - nowe narzędzie - nie będzie leciało tak intensywnie, jak niektóre inne :) Wypadanie narzędzi jest losowe.
    Czy masz jeszcze pytania?

8. Swirru

Swirru Forumowy żółtodziób

Akurat jeśli można się wtrącić to wypadanie nowych narzędzi raz na ruski miesiąc jak się mówi jest logiczne ale trzeba też wziąć pod uwagę okres tej "świeżości" :p

9. genetix25

genetix25 Stały bywalec

można, można się wtrącić
    Ale ja bym upierał się , brałem pod uwagę jak pędzelki wypadały i też świeżość była ?
    Także tu bym polemizował
    Dlatego są koszyczki gotowe do wyboru

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wypadanie narzędzi jest losowe i tak ustalili twórcy gry, nie mamy na to wpływu. Wraz z wprowadzeniem nowego warsztatu pojawiła się równocześnie możliwość zakupu skrzynek z narzędziami: MINI EVENT: Wyprzedaż skrzynek z narzędziami. :)

Mini event zakończył się jednak dziś o godzinie 14.00 Mieliśmy więc także możliwość zakupu skrzynek i zdobycia zlomu w inny sposób. :)

Jeśli oczywiście masz pomysł jak zwiększyć w grze wypadanie, możliwość zdobycia złomu zapraszam Cię do działu Zbiór aktualizacji i pomysłów :)

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pytań nie ma, zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.