Misja Zoo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika balbinka03, 17 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. balbinka03

balbinka03 Czeladnik forum

Witam, jestem w trakcie realizowania w Spółdzielni misji Zoo. Rano jeszcze była a teraz gdzieś przepadła. Czy została zlikwidowana czy też jest to jakaś chwilowa nieobecność?
    Z góry dziękuję za odpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jest to misja czasowa, kiedy minie wyznaczony czas na wykonanie zadania i nie zdążysz oddać wymaganych produktów to zadanie nie jest zaliczone i możesz wykonać je ponownie. Najlepiej włączyć Start kiedy wymagane w zadaniu zwierzęta masz gotowe do zebrania.

Wpisz proszę nazwę misji w Spółdzielni a na pewno ją odnajdziesz.

zoo.jpg

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. balbinka03

balbinka03 Czeladnik forum

Tak mam. Właśnie chodzi o to, że jak wpisuję nazwę misji w Spółdzielni to jej nie ma. Mam do oddania wykonane w oznaczonym czasie zwierzeta ale nie mam gdzie oddać, o nie ma tej misji. Zniknęła z listy.

4. SMOD_Atena

Sprawdź proszę jaką zakładkę, czyli który rodzaj misji masz wybrany:

Być może masz wybraną niewłaściwą zakładkę i dlatego misja jest niewidoczna.

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje:
    Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.