Misja za floreny.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 2 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czy można ukończyć misję za floreny, pomimo braku dostępu do jakiegoś towaru ? (Chociaż by trwający event : misja z hibiskusem i nieodblokowany posąg w świątyni.)

2. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Tak.
    Hmm, trzeba by mieć zasobny portfel. np. dwie ostatnie z hibiskusem po 500 Fl.
    Pozdrawiam :))

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jeśli podświetlone masz w tym zadaniu niebieskie okienko po lewej stronie i możesz na nie kliknąć, wówczas zadanie za floreny zakończysz. :)

4. hlnrys

Mam wszystko potrzebne do tego eventu (włącznie z przykładowym hibiskusem), więc u mnie podświetlenie nie jest miarodajne, a chcę wiedzieć czy można tak kończyć misje bez dostępu do wymaganych towarów.
    Zadanie z hibiskusem podałem jako przykład, chodzi o jakąkolwiek misję, czy w bieżącym evencie, czy np. zadania w spółdzielni.
    GoskaK

Jutro będę oddawał towary do misji, to podliczę ile by wyniósł cały event.

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Owszem, można.
    Nie mam np hibiskusa... kliknęłam ten niebieski przycisk za skromne 500 florków i jedynym pytaniem było "czy chcesz...".
    Dalej nie przeszłam, bo po pierwsze nie chcę, a po drugie - brak florków (na szczęście zresztą).
    Ale myślę, że gdybym miała FL 500, to bez trudu skończyłabym ten etap.
    Na wszystko, czego nie mam (hibiskus i aloes) potrzebowałabym zaniedbywalną kwotkę dwóch tysi.
    Barszczyk.

6. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ja wiem że można skończyć misję za florki. Przykład: Bar musli, nie mam odblokowanego liczy ale gdybym chciała mogę misję ukończyć za floreny. Podobnie teraz w tej eventowej misji, nie mam hibiskusa - ale gdybym chciała mogę skończyć za floreny. :)
    Jednak ja z Mieciem nie trzymam - gram dla zabawy, fajne jest skończyć event ale przecież nie muszę ;)
    Pozdrawiam

zzizzie lubi to.
  7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję Graczom za pomoc, czy Autor ma jeszcze jakieś pytania? :)

8. hlnrys

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję również i kłódeczkę zakładam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.