Misja w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika saba1960, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

Nie mogę zacząć 10-ego zadania ,9-te mam zaczęte ,na dole 10-ego są tylko szare paski ,pisałam do BP wczoraj dziś dalej to samo

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

O jakiej konkretnie misji w spółdzielni piszesz? Może nie masz jeszcze dostępu do towarów wymaganych w 10 zadaniu?

A być może trzeba wyczyścić ciasteczka cookies,flashowe i/lub wtyczka AFP wymaga aktualizacji .Wskazówki na ten temat znajdziesz tutaj :Gdy gra nie działa - poradnik

3. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

Gapa zemnie, chodzi mi o wystawe ogrodniczą ,mam 88 poziom ,mam wszystki towar ,w innych misjach nie ma tego problemu

4. SMOD_Atena

W takim razie brakuje Ci begonii,która jest dostępna od 89 poziomu,dlatego też nie możesz zacząć 10-go zadania.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

Wygląda na to że chodzi o poziom ,ale begoni mam 1415, to pewnie pozostałość po evencie,ok można zamknąć temat

6. SMOD_Atena

Dokładnie tak,begonia którą posiadasz na stanie,to pozostałość po evencie.Niestety w tej misji musisz osiągną wymagany poziom,żeby móc oddać towar.
    A skoro można,to dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.