Opinie Misja specjalna - Głodne posągi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 15 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

ja nie żałuję ;)

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

pierwsze zadanie za mną, drugie za 10h zbiór reszty puchowców. Wystawiłam drzewka na 3 misję i na razie na tym poprzestanę skoro misja nie jest czasowa. Zrobię po weekendzie bo mam dosyć intensywny. Nie dość, że szkoła to jeszcze córce urządzam 4 urodziny wiec w sobotę będę stać przy garach a potem sprzątać :p a w niedzielę będziemy się gościć. Więc real mnie zawali :)

3. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No i gitara. Można tą czasówke porobić w tzw. czasie wolnym. Jak będzie ewent tylko na farmie to ją machnę. Loozik. 8)

4. anna0089

anna0089 Książę forum

A ja się cieszę :). Teraz walczę z ewentem i mimo , że się staram ,zrobiłam dopiero czwarty poziom . Jak bym zajęła sobie pola drzewami to już w ogóle zabrakło by mi bambusa na kręcenie scyzoryków a tak luz .

-agax3- lubi to.
  5. abask

abask Fanatyk forum

Też się cieszę bo inaczej bym jej nie robiła. Ledwo event obecny ciągnę a jeszcze drzewa bym miała wystawiać. A w takiej sytuacji to kiedyś tam się za nią wezmę :)

-agax3-, AlfaWilk oraz kropelka04 lubią to.
  6. Azile

Azile Komandor forum

No ja też myślę że szkoda, a tak by było fajnie "wyniośle zignorować event" :)
    Olewam już całkowicie co B.P. wymyśli, rozumiem eventy ale nie przywiązanie do kompa na 24 h na dobę :)

7. aisunel

aisunel Generał forum

Dobrze,ze chociaz zegar usuneli,ale i tak grubo ponad 50% farmerow nie wie,ze nalezy wlaczyc lajcik i dalej beda robic wedlug ustalonego planu czasowego:D.A co z tymi nerwusami co skonsumowali kropelki,kuponiki i inne trudno dostepne dobrodziejstwa-czytaj drogie:p.Sasiedzi szumu narobili,no bo sie pogubili:).Pomysl i wyzwanie bylo ok i juz wiemy dlaczego u Nas nie bylo tego w kalendarzu,bo wiedzieli,ze kicha,chapeau bas/czapki z glow/ dla naszej naj,naj ekipy nadzorujacej i czuwajacej:D:pxD:D:eek:

Ostatnie edytowanie: 16 marca 2018
  8. Azile

Azile Komandor forum

Ja nawet zegarka na farmie nie miałam weszłam na forum żeby sprawdzić ile dokładnie potrzebuję roślinek do "starego eventu" info mi się zaświeciło jako nowy, bez przesady nawet nie czytałam co potrzeba i co dają, co za dużo to i koń nie poniesie, ja do tej pory robiłam każdy event, ale czas se odpuścić bo gra praktycznie przywiązuje do kompa, nie narzekam jak ktoś zaraz powie :D, nie trzeba było robić bo nie muszę :p i ma rację :p OLAĆ :D

9. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

To miał być pierwszy w mojej karierze farmera event, z którego dobrowolnie zrezygnowałam. Teraz trzeba będzie zrobić. Ale myślę, że w dosyć odległej przyszłości. :D

gretag i -agax3- lubią to.
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dla tych co zastanawiali się nad tym czy 50 kwiatów puchowca zaliczy nam misja czasowa jako te "wykonane": otóż nie. Przed chwilą przeszłam etap gdzie nagrodą było 50 kwiatów. Misję miałam włączoną bo czekam, aż mi puchowce dojrzeją i się wystraszyłam, że te 50 puchowców oddałam do misji gdzie potrzeba ich zaledwie 32 (gdzie 12 już było oddanych) ale na szczęście trafiły one do stodoły.
    Więc nie ma co liczyć na łatwą 50 do ostatniego zadania ;)

ania5757, dotikampo oraz Honorat. lubią to.
  11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

[ciach]

==================
    w misji z "głodomorami" kończę 3 zadanie :)

Offtop usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 marca 2018
    gretag i Frytka2012 lubią to.
  12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

To się cieszę, puchowce mialam oddane, czekałam na słodliwki kiedy mi dorzuciło prezent. Balam się , że za wcześnie odebrałam bo w następnej misji mogłam wykorzystać

gretag i olgs3 lubią to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Frytka2012 Twoje posty niezwiązane z tematyką tego wątku, usunęłam. Do rozmów na temat eventu zapraszam tutaj: >klik<.

Frytka2012 lubi to.
  14. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry niedzielne.Ja zatrzymałem się na 3 zadaniu puchate mnie zblokowały ale mam już 5 XXL wiec za 4h zbiór i przechodzę do 4 zadania czapetka i fikus już dochodzą, XXL dojrzewają jakieś 6h (skarpeta +statek pirackiej papugi+fiolka wzrostu) i wspomnienie po 4 zadaniu będzie dziś późnym wieczorkiem.Na noc postawię Palmę ,Fikusa i Plumerię i zostanie mi 3 razy zebrać puchate ,dopalacze to ciasteczko ananasowe(+1) oraz SNZ(+2) (1+2+4)=7 x 5=35 x 3=105 sztuk /ok 18h :)

Ostatnie edytowanie: 18 marca 2018
    gretag, abc2016 oraz memlak lubią to.
  15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

mnie też zablokowały puchowce, ale już na 5tym zadaniu, zaspałam i nie włączyłam fiolki żeby szybciej rosły.... ale i tak nawet jak będą rosły po 12 godzin to spokojnie zdążę, czego wszystkim życzę :)

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Moja czasówka idzie planowo, w środę rano skończę. Nie przyśpieszę, bo muszę pogodzić ciastko ananasowe z CMJ. Patrzę sobie na pozostałe czasówki na wyspach. Jedna jest ambitna - m.in. 200 plumerii i słodliwki w 13 godzin... Nie mam na tyle drzewek, żeby jednym rzutem zrobić. Na kupowanie dość drogie. Jakoś na 2 tury podzielę, dobrze że teraz nabrałam w tym wprawyxD

17. cyrkonka

cyrkonka Młodszy ekspert

Witam, czy po zrobieniu ostatniego zadania, nic się już nie podświetla??

18. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Robię, z ciekawości, czy bym zdążyła w czasie założonym przez BP. Wyszło, że i owszem, ale wkład SNZ, TN i SG za drzewka spory. Nic to, może przyda się na zaś...xD

19. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Ja właśnie po 14 wszystkie misje skończyłam -taki plan był

Post edytowałam. Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

20. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Scyzoryków już nie potrzebuję, więc od dwóch dni na Kryształowych drzewka do misji. Akurat starczyło bananów na odblokowanie najnowszych, plumeria i makadamia w zapasie (były potrzebne do odblokowania wodospadów), czapetek też kilka, bo foczki lubią. Powoli się zrobi.

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.