Opinie Misja specjalna - Głodne posągi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 15 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A widzisz ja szukam szukam i nic...Ok dziękuję za odp.. :)

kropelka04 i RosesFarm lubią to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD:D
    i po zabawie-.-:p misja zostaje na stałe . . .xD:cry:xD

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

ale dodali aktualizacje że nie będzie to misja czasowa tylko stała stała w spółdzielni ale czasówka godzinowa pewnie dalej

4. kevin

kevin Forum Pro

,,Otrzymaliśmy informację, iż misja zostaje w grze na stałe, nie jest czasowa." a co to jakieś przedwczesne prima'aprilis ?gracze orzą w evencie żeby wyrwać te puchowce ,a tu się okazuje że można na leżąco?

Małgosiu355 z palmy betelowej do odblokowania za złote banany w świątyni ;)

aisunell i malgosia355 lubią to.
  5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Jest Ogłoszenie - Misja zostaje na stałe. Nie trzeba się spieszyć.

6. johanaa1988

i jest tak jak myślałam misja nie jest czasowa od dnia do dnia ale zadanie trzeba robić w określonym czasie a nie z zasobów stodoły

7. kevin

kevin Forum Pro

logiczne, sama misja się nie zmieniła

8. niebo016

niebo016 Generał forum

Niby misja jest na stałe, ale ja mam włączony zegar eventowy na ponad 160 godzin? No to jak to ma być???

9. johanaa1988

stwierdzenie misja nie jest czasowa można zrozumieć różnie

10. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Tylko, ze raczej wątpię by ktoś pomyślał, że nagle misja czasowa stanie się zwykła z oddawaniem do stodoły. To już by zupełnie nie trzymało się kupy. Brak by było w tym najmniejszej logiki. Myślę, że każdy jest na tyle myślący, żeby to zrozumieć, i nie trzeba tego tłumaczyć. Jedyna zmiana jet, że możesz zrobić to za miesiąc, lub dwa bo nie zniknie ze spółdzielni.

11. johanaa1988

żeby wykonać 1 misje bez wspomagadczy trzeb wydać dużo kasy sama palma beteloma 112 owoców trzeba mieć naście drzew żeby to wykonać w 10h dalej wyszczególniać nie będę

12. kevin

kevin Forum Pro

na de dali info że poprawią ,naszym się nie chciało ,zresztą już nie ma ,odśwież ;)

niebo016 i md_m lubią to.
  13. duzy6666

duzy6666 Generał forum

a myślałam że mnie nic tu już nie zaskoczy:eek:

Azile i anna0089 lubią to.
  14. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

kilka godzin siania do tyłu przez ta niby czasówke >:(

15. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Stronę odświeżyłam, a zegar nadal jest. Jedną łąkę mam zablokowaną. Noto jak w końcu jest?>:(

16. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

masz rację ... nie lubię tych czasówek ale też pójdę za ciosem i zrobię te które czekają :p

dotikampo lubi to.
  17. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

U mnie nie ma zegara i wiadomość misja nowa na stałe ;)

18. mikołaj01011

mikołaj01011 Czeladnik forum

A mówili że tak fajnie sie gra no i już druga czasówka ,co z tego że stała , jak zbierasz na czas to glupota , bo albo to jest na stałe i robimy ją w miesiąc albo czasowa , a może lepiej powiedzieć kto wyłoży realną gotówke ten event zrobi. Nagrody są na prawde dobre ,ale .:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale w sumie o co tobie chodzi?Przecież zostaje na stałe.A zbieranie na czas nie jest głupotą,wystarczy troszkę pomyśleć,pokombinować,rozplanować.I na co niby ta realne kasa?Bo w tym przypadku nie widzę takiej możliwości,nawet jak ktoś by bardzo chciał.

20. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

szkoda, ze zrezygnowali z ambitnej czasówki. Pzynajmniej jakies wyzwanie byłoby..... a tak to banalny event, któy oczywiscie zrobię i nawet nie zauważę

MKMK2002 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.