misja punkiego-rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika byczeranczo, 28 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. byczeranczo

byczeranczo Czeladnik forum

witam serdecznie skończylem wszyskie misje związane z jajkami mam wszystkie 8 itemy w pasku z dekoracjami ale niestety nie mogę ustawić ich na miejsce w rzędzie chmury --mam napisane że nie mam dekoracji w iwentarzu choć mam .pz artur

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moze to są itemy ktore najpierw trzeba zlozyc?
    ustaw je w ogrodzie ozdobym-naloż I na II i potem schowaj do paska i na pnacze ;)

BA_Ghost i byczeranczo lubią to.
  3. byczeranczo

byczeranczo Czeladnik forum

jesteś wielka dzięki za pomoc było to niespodziewane ----dziękuję

chrumcia91 lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ciesze sie ze moglam pomoc;) milego wieczoru

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

chrumcia91 bardzo dziękuję za pomoc :)

byczeranczo jak rozumiem problem został rozwiązany ? Czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. Nede

Nede Czeladnik forum

mam prosty sposób żeby itemki dać na pnacze.Najpierw gdy je po kolei zdobywam,to daję do ozdobnego ogrodu,aby zbierać punkty.Gdy już mam wszystkie to wyrzucam je do inwentarza,a następnie wchodzę do pnącza--one już tam są,ale nie
    aktywne.Klikam na chmurkę i wtedy automatycznie itemka wchodzi

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nede, to dobry sposób, ja osobiście nie wystawiam żeby później ich nie szukać. Niemniej jednak akurat itemy na rząd pnącza z kukułczych misji są wyjątkowe i najpierw należy wystawić na farmie bądź wyspie item podstawowy, nałożyć na niego właściwe ulepszenie, usunąć do paska i postawić na właściwej chmurce. To zostało już powyżej wyjaśnione, Autor tematu podziękował za pomoc, więc rozumiem że nie ma już żadnych pytań i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.