misja Punkiego-rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika shashua, 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shashua

shashua Młodszy ekspert

mam pytanie
    dlaczego nie mogę ustawić itemów, posiadam kukułcze jajo I i II , ale postawić się nie dadzą, jakaś podstawa potrzebna? proszę o pomoc

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na tym pnączu do ustawienia są następujące itemy: Jajko marzeń, Kickflip na half-pipe, Wędrowna trupa.

3. shashua

shashua Młodszy ekspert

dlaczego pokazuje,że mam wstawić :
    misja Punkiego II
    kukułcza mama II
    kukułcze jajo II
    rytuał błotnej kąpieli II
    nie rozumiem co to jest Kickflip na half-pipe ?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

O który Rząd Pnącza chodzi Ci konkretnie? Bo może źle zrozumiałam.
    TABELA z pnączami eventowymi.

5. shashua

shashua Młodszy ekspert

misja Punkiego rząd chmur

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Itemy i Rząd opisany jest w poradniku eventowym; KLIK. Zerknij tam proszę i daj znać, czy o to chodzi ;)

7. shashua

shashua Młodszy ekspert

nie, nie o to, piszesz o rzędzie "Agent Punki"i ma on 3 itemy do postawienia, mam to i działa bez zarzutu, mnie chodzi o rząd "Misja Punki'ego", to ma 4 itemy do postawienia które również dają tpd na Bahamie, nmam je ale nie mogę postawić i to jest mój problem

8. ewelina23511

ewelina23511 Forumowy żółtodziób

Musisz na Bahamie najpierw wyjąć podstawę i nałożyć ulepszenie, a następnie całość usunąć i umieścić na pnączu. Ja też nie mogłam sobie z tym poradzić, ale zrobiłam tak i działa. Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 2 października 2015
    shashua lubi to.
  9. shashua

shashua Młodszy ekspert

serdecznie dzięki, nie przyszło mi to do głowy, działa i nie denerwuje :) można zamykać, nie mam pytań, jeszcze raz wielkie dzięki

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewelina23511, dziękuję za pomoc.

I skoro już wszystko jasne i można zamykać to zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.