misja ogród dendrologiczny- brakuje jednego schematu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -troll-, 30 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

witam. mam pytanie odnośnie misji ogród dendrologiczny. w misji jest do zdobycia 8 sztuk schematów budowy ogrodów, a po skończeniu tej misji mam ich siedem, co się stało z jedną sztuką ? może ktoś wie, może ma podobnie ?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

A na pewno misja skończona została do końca?? Może gdzieś któreś zadanie ci umknęło :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli wykonałeś wszystkie 3 zadania w całości, to zapraszam do Pomocy Technicznej, tam wszystko zostanie sprawdzone. Tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Antenka18 dziękuję za pomoc.

4. -troll-

zakończona, przeniosło ją do ukończonych,a jednego schematu brak

5. SMOD_Atena

-troll- zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj chcesz jeszcze o coś zapytać?

6. -troll-

liczyłem na odpowiedz graczy, może kogoś kto ma podobny problem. o PT wiem i ta informacja niczego nowego nie wnosi ale dzięki

7. SMOD_Atena

Przejrzyj proszę dział Pomocy, wtedy będziesz wiedzieć czy ktoś już zgłaszał taki problem czy nie. Na obecną chwilę jesteś pierwszy.
    Jeśli u kogoś taki problem się pojawi, to zapewne otworzy temat i o tym napisze, a póki co tutaj zamykam i zapraszam do PT, tam na pewno wszystko zostanie sprawdzone i wyjaśnione.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.