Misja-Kukulcze dzieci

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarina1958, 13 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarina1958

katarina1958 Czeladnik forum

Witam ,moze ktos ma ten sam problem.Ukonczylam misje Kukulcze tajemnice i Kukulcza mama ,mam rzad na pnaczu ale nie moge w chmurke nalozyc itemu Kukulcza mama II wyskakuje informacja ze nie mam takiego itemu ale ja go mam w magazynie no i misja zakonczona gdzie byl do zdobycia,prosze o wyjasnienie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Aby postawić item na pnącze musi on być złożony z dwóch części w jedna całość.

Nagrody:

Kukułcza mama I

480PD co 10h
    2 małe pola

Kukułcza mama II

560 PD co 10h
    2 małe pola

UWAGA: itemy do postawienia na pnączu muszą być kompletne, oznacza to, że muszą zawierać podstawę i ulepszenie. Jeśli w pasku itemów jest widoczna podstawa i ulepszenie należy najpierw wyjąć podstawę i nałożyć ulepszenie, a następnie całość usunąć i umieścić na pnączu.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. katarina1958

mam obydwa Kukulcza mamaI i Kukulcza mama II i nie da sie nic nalozyc w obu przypadkach informacja ta sama ze nie mam takich itemow a ja mam obydwa;probowalam nalozyc je na siebie na polu i dziala ale na pnacze nie da sie nalozyc w tej chwili pisze ze za malo towaru

4. SMOD_Atena

Postaw proszę podstawę na łące czy też w ogrodzie ozdobnym, następnie nałóż ulepszenie - czyli na I nałóż II, następnie usuń proszę do paska, przejdź na pnącze i ustaw złożony item na chmurce.

5. katarina1958

dzieki udalo sie po kilkakrotnym przelogowaniu-pozdrawiam mozna zamknac

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro problem rozwiązany, to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.