misja kukułcza na pnączu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .savante., 31 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

nie mogę umieścić na pnączu itemów z kukułczych misji
    mam komplet wraz z ulepszeniami II - misje ukończyłam wszystkie

jak najadę na konkretny item wyświetla mi się informacja, że "niestety nie masz tej dekoracji w inwentarzu" - ale one tam są w komplecie :)

czyszczenie ciasteczek, zmiana przeglądarki, przelogowanie i reset komputera nie pomagają

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Musisz ustawić na którejś części farmy lub wyspy podstawę itemu , nałożyć na item ulepszenie, usunąć i postawić na chmurce.
    Tak jak to jest napisane w poradniku >>>klik<<< :

"UWAGA: itemy do postawienia na pnączu muszą być kompletne, oznacza to, że muszą zawierać podstawę i ulepszenie. Jeśli w pasku itemów jest widoczna podstawa i ulepszenie należy najpierw wyjąć podstawę i nałożyć ulepszenie, a następnie całość usunąć i umieścić na pnączu."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. .savante.

aha... o ja ciemna masa ;) nie doczytałam tego a panikuję
    już myślałam, że na koniec roku farma się ze mną w kulki bawi i co chwila coś mi nie wychodzi

już testuję

4. SMOD_Atena

Zdarza się, myślami już pewnie bawisz się sylwestrowo ;)

I jak testy, itemy współpracują i dały postawić się na chmurkach ?

5. .savante.

się udało ... współpraca jest i wszystko gra

no to jeszcze raz dziękuję za pomoc
    można zamykać

6. SMOD_Atena

Cieszę się i polecam się na przyszłość. A skoro wszystko gra to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.