Misja hodowlana a nie działający młyn.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Beeaa_, 21 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Beeaa_

_Beeaa_ Okazjonalny autor

I jak ma zacząć misje hodowlaną jak mój młyn nie działa. >:(
    Nastawiam paszę i na liczniku widzę same zera. I tak na okrągło. I po co mi ten kod promocyjny, jak z kodem czy bez, młyn i tak stoi w miejscu. A co ze sporym wsadem, to nawet nie mam pojęcia. Nie będę się przecież bawić w buchalterię i zapisywać stanu roślin przed nastawieniem młyna. Żenada, a nie dobra zabawa.:(

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, jeśli po zastosowaniu się do wskazówek z tego poradnika: KLIK, młyn nadal nie działa poprawnie, proszę skontaktować się z Pomocą Techniczną.
    Dodam jeszcze, że pasza do ogólnego stanu dopisze się wtedy, gdy zostanie zakończona jej produkcja w 100% i dopiero wtedy będzie można z niej korzystać.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 kwietnia 2015
  3. _Beeaa_

_Beeaa_ Okazjonalny autor

Dziękuję za informację.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie ma za co :) Rozumiem, że wszystko jasne, w związku z czym, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.