Opinie Misja Helgrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

a do osób które skończyły - macie jakiś patent na gierki? czasami ciągle lecą robale-i ciezko uderzyc w wodę bo leci albo typowo przed lub za, i nie da sie tak zrobic zeby nie rozwalic tez robali-i niszczy sie to co juz uroslo....a najgorzej z tymi co sa na samym koncu i najdalej.

2. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Są dwie takie komnaty gdzie tych robali jest po kokardkę. Ja w pewnym momencie zostawiłam tą komnatę i poszłam do innej ale postaraj się posiać na najdalszym polu i potem puszczaj te robale niech lecą na ostatnim polu i tak wypadną.Ja polowałam na układ kiedy szły 2 koszyki z nasionami i tak powoli siałam.Pole najbliżej Helgrid miałam wolne na robale i znowu polowanie na układ z nasionami.Trzeba tylko trafić ale przy tylu próbach wreszcie się udaje.

3. Odilia

Odilia Aktywny autor

Ja też zostawiłam bo miałam dość>:( po chwili wróciłam i zmęczyłam to sianie, trwało wieki, ale się udało :)
    Oba eventy ukończyłam uff:D

4. SiljeArgrimsdotter

SiljeArgrimsdotter Stały bywalec

Jak Wy to robicie, że kończycie tak prędko??? Ja nie mam jeszcze chyba nawet połowy labiryntu :(

5. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

uruchamiamy bonusy w sloty, dyniowe dają +2 do zbioru, zielone kropelki - SN( skraca czas wzrostu) + Zośkę, która daje +3 do tego kręcimy kołem po bonusy (nie zawsze się udaje zdobyć).

6. halina54

halina54 Hrabia forum

Mam je odblokowane wszystkie 4 i mam te 3 swiecidelka ale nie mm bladego pojecia jak wejsc na dol zeby mozna bylo rozegrac te gierki i odblokowac skrzynie klikam i nic sie nie dzieje.....co zrobic help

7. MOD_Ruda

najpierw wejdź w mapę lochu po lewej stronie na dole i zerknij w której jesteś komnacie. Zobacz gdzie są otwarte drzwi aby zejść na dół.

8. halina54

halina54 Hrabia forum

ok dzieki bardzo

9. MOD_Ruda

hlnrys - Ryś post przywróciłam ;)

10. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

ile czasu można strzelac w baloniki -1godz45 min
    a jeszcze połowa pól nie odkryta
    roślin mam 10000
    rezygnuje nie mam już cierpliwości:mad:

11. MOD_Ruda

nie ma co się denerwować, proponuję iść dalej a później wrócić do tej komnaty i spróbować zagrać w mini gierkę.

12. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Event skończony. :D
    Trochę posiłkowałam się mapkami z tego wątku. Wspomogłam się dyniowymi i jednym bonusem z koła. A wypadajki dostałam z jednosekundowego szarłatu. Wiem, trochę to marnotrawstwo SN, bo przecież bym te wypadajki i tak dostała w swoim czasie, ale nie lubię eventów, które nie dają się skrócić do 3-4 dni... tak więc trzy dodatkowe zbiory szarłatu załatwiły sprawę.
    Pikolo dał mi Tańczącego... nie było więc o co walczyć.
    Teraz wracam do uzupełniania stodoły 8).
    Powodzenia dla wszystkich zwiedzających labirynty/lochy Helgrid. :)

13. wio3

wio3 Młodszy ekspert

Czy itemy (+) po wyczerpaniu bonusów można postawić na pnączu?

hiacynta, krasnoludek10 oraz nikolabln lubią to.
  14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

tak

15. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Z piccolo wieczne poszukiwanie skarbów.

16. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

....no i jak mam teraz dojść do fioletowych płytek??!!....

czegoś tu nie jarzę....

-.--.-

17. MOD_Ruda

Zerknij w mapę lochu i wycofaj się z tej komnaty, wrócisz do niej z innej strony ;). Patrz gdzie masz otwarte drzwi i możesz przejść. Czy to nie jest komnata 7 ?

18. tema52

tema52 Okazjonalny autor

dlaczego w komnacie23 nie włącza mi się mini gierka chociaż stoję na fioletowej płytce bo weszłam przez kryształ co mam zrobić?

19. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

dzięki....

20. MOD_Ruda

Jeśli to jest komnata 7 to lewe drzwi otworzysz z 6 komnaty a prawe z 8 komnaty i tam dopiero zdobędziesz zielony kamień.

spróbuj wyjść i wejść jeszcze raz, jak staniesz na kamieniu to musi Ci się pokazać komunikat: rozegrać tak nie.

Ostatnie edytowanie: 9 sierpnia 2025
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.