Opinie Misja Helgrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

nie można się zablokować, zawsze jest wyjście, trzeba wyjść tymi drzwiami co się weszło i popatrzeć na mapę lochu w lewym dolnym rogu gdzie się jest i gdzie są otwarte drzwi i tam się udać.

Pamiętajcie o tym aby używać mapy lochu to Wam pomoże przy przejściach ona zawsze pokazuje gdzie się znajdujecie.

2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja na pewno nie zdobędę skrzyni z bonusami tam cały czas lecą te złe balony

3. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

próbuj ja tam straciłam też nadzieję ale się wreszcie udało to samo jest przy piccolo.

4. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

u mie tez ale cierpliwosc nagradza sasiadeczko

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja robiłam tak,że starałam się żeby zakwitły wszystkie poletka odlegle a jak zostały tylko te przy Helgrid to już nie strzelałam tylko czekałam aż nadlecą balony z wodą i się rozbiją. Trochę trwało ale w końcu się udało

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2025
  6. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Nie mogę zrobić gry w komnacie nr 9. Przy ostatnim strzale w dobry balon ginie wszystko, gra ni zrobiona i nie mogę przejść dalej. z czym mam problem?

7. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

u mnie leciały z 10 min,z początku zbijałam ,a później czekałam aż same się zbiją i trafiłam okienko z dobrymi ,skończyłam

8. dorota444

dorota444 Moguł forum

Bardzo dziękuję, mechanikę rozumiem, coś mi się przycieło wczoraj, dzisiaj działa

9. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

a ja myslalam ze tylko u mnie te diabelki lataja i nijak niemozna tego zrobic

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dziękuję za pomoc udało się rzeczywiście trzeba z 10 minut czekać ale cierpliwość została nagrodzona sieję dalej roślinę na pewno na 19 kluczy ale pewnie jeszcze kilka będzie potrzebne nie liczyłam ile zrobiłam wiem że z jednej strony żebym się dostała do tek komnaty potrzebuję 7 kluczy a z drugiej 12 i pewnie jeszcze będą potrzebne więc zobaczę ile jeszcze zbraknie życzę cierpliwości i wytrwałości w tym labiryncie

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Do tej pory mam 480 pyłków wróżek, więc z nimi problemu nie przewiduję:) A że badylka też już około jedną szóstą potrzebnej ilości, to pewnie na noc posieję jakieś goździki albo coś co po podlaniu wodą będzie mi rosło 13h;)

12. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jeżeli ukończyliście event pamiętajcie użyć Żetonów klejnotu odblokujecie nowe pola do połowów.

13. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

jak długo trwa minigra?

14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Do ukończenia.

15. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

;OOO dramat z tym zestrzeliwaniem...., na razie mam dwie skrzynie nie otwartę (wroce pozniej do nich )
    ale, znalazlam drogę w labiryncie :D

16. kira1253

kira1253 Aktywny autor

O zgrozo, nie mogę przejść 20 komnaty.Grządki: lewa dolna i prawa górna fuksem zrobione , ale dwie pozostałe - to koszmar. Proszę o dobrą radę , jak to zrobić :( :( :( :(

17. klonek68

klonek68 Generał forum

Jeszcze trzy komnaty do końca ;) robię całość ....jak ktoś utknoł to musi wrócić i wykonać któreś z zadań aby można było iść dalej;) w pierwszych postach są dokładnie rozpisane drogi na skróty :D polecam dla skrótowców;) bo ja robię całość:p a co do grządek to wymagają sporo cierpliwości , ja staram się uzupełniać grządki od góry ale każda gra jest innaxD .Powodzenia

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2025
  18. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Udało się skończyć.Powodzenia i szybkiego wyjścia z labiryntu życzę.

19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja właśnie też skończyłam ale naszukałam się jednej zamkniętej skrzyni powodzenia walczącym życzę

20. Ewelina091989

Ewelina091989 Czeladnik forum

Witajcie, nie mogę przejść 23 komnaty. Wszędzie jest zagrodzone, nie da się dojść do ruchomej płytki, jak to zrobić? Jeszcze jedno pytanki, w jednej z początkowych komnat nie udało mi się w stu procentach wykonać mini gry, jednak częściowo tak i tu również teraz nie mogę dojść do ruchomej płytki, aby zacząć od nowa mini gre.Da się jakoś zresetować?:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.