Opinie Misja Helgrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie rezygnuj tylko gdy wyjdziesz z tego lochu wejdź do tego ,który Cię puści dalej.Do tego dojdziesz później,ja też miałam z tym problem a potem weszłam i byłam zdziwiona ,że wróciłam.Droga będzie dłuższa byle kluczy wystarczyło.

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Podpowiem odnośnie komnat, gdzie wejdziecie i nie da się ruszyć trzeba po prosu wyjść tym samym wyjściem co weszliście i szukać innej drogi.
    Pisałam, że ja też się motałam i kilka razy chodziłam w kółko, najważniejsza jest mapa -podgląd, trzeba z niej korzystać i pisałam, że ten labirynt jest dużo trudniejszy niż wcześniejszy bo są dwie pary drzwi do otworzenia.

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

z kluczami u mnie nie ma problemu-1 sek.zielsko je robi.Ale nawet nie wiem w tym evencie co i ile zrobiłam.No nic,na przyszłość nauczka,żeby na hamaku poleżeć :p

4. MOD_Ruda

tak wygląda koniec eventa

Gosiu zerknij w mapę, po lewej stronie masz małą tabelkę i tam masz ile zadań zrobionych a jak wejdziesz jeszcze w mapę to na zielono masz swoją drogę zaznaczoną, wtedy wiesz co już zrobione a co trzeba zrobić.

5. bogusiak80

[​IMG] W lewym rogu masz mapę lochu,klikasz w nią i po otwarciu pokaże Ci gdzie jesteś i które drzwi masz już otwarte.Jesteś w miejscu fioletowego pola i popatrz gdzie możesz pójść. Żadne hamaczki ,event fajny masz wypadalce to co za problem.Dasz radę.Zobaczysz jak szybko Ci pójdzie.

6. mania4691

mania4691 Forum Pro

Ja wydrukowalam sobie planszę z labiryntem i odhaczam sobie, gdzie już bylam.

7. dorota444

dorota444 Moguł forum

nie działają mi mini gry :(

hiacynta, nikolabln oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Badyl jest zbieram wypadajki

9. MOD_Ruda

trzeba stanąć na kamieniu fioletowy, zapyta Cię czy chcesz rozegrać grę, wciskasz, że tak i strzelasz do balonów, ale trzeba uważać bo są też wiaderka z zielonymi szkodnikami zamiast z wodą i wtedy giną kwiatki :(.

10. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

a jest opcja tak sie totalnie zablokować żeby nie pójść dalej? bo mam klucze, a nie mogę totalnie nigdzie wejść i chyba położyłam jedną grę,

11. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Jak dla mnie koniec eventu

Ufffff...... powodzenia wszystkim walczącym :)

12. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Mój tata mawiał tak: bogatemu to się i byk ocieli ;):p. Ale naprawdę gratuluję takiego losowania na kole. Ja na razie robię powolutku. Jutro odpalę imprezowe wejściówki i sie zobaczy jak wyjdzie. Na razie cieszę się, że na 60 zwykłych nie dostałam ani jednego żółtego warsztatu :p:wuerg:
    Poza tym, start miałam opóźniony, bo dzisiaj większość dnia za kierownicą (takie, wakacyjno-urlopowe przyjemności ;))
    Powodzenia dla wszystkich farmujących w pocie czoła :)

13. bogusiak80

[​IMG] U mnie także koniec.Powodzenia w odkrywaniu dróg lochu.:)

14. MOD_Ruda

nie nie ma takiej opcji. Wychodzisz tymi drzwiami co weszłaś i patrzysz na mapę lochu lewy dolny róg gdzie jesteś i wybierasz inną komnatę.

15. Jikub02

Jikub02 Forumowy żółtodziób

jak przejsc dalej z komnaty nr 23 lub z nr7 ?zatrzymalam sie i nie wiem co dalej

16. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

Ja nie mam rzadnych numerów komnat na mapie. zielksa mam prawie 13 tys plus 12 kluczy i 650 pyłku. stoję, nie mam jak przejść dalej.

17. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

z 23 przejdż w prawo do 24

18. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

tego nie da się zrobic w tej kolejności, nie mozna przejsc przez zielone drzwi w komnacie 23. No chyba, że ja coś robię źle, nie wiem jak je odblokować. Mam odblokowane 12 komnat (wszystkie w środku)

bogusiania, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. MOD_Ruda

Jesteśmy w komnata 7 przechodzimy w dół do komnaty 12 i idziemy cały czas w dół aż do komnaty 22, teraz w prawy bok do 23 i 24 komnaty. Następnie idziemy w górę do komnaty 4. Teraz w prawy bok do 5 i dalej w dół aż do 30 komnaty. Następnie w lewy bok aż do komnaty 26 i teraz w górę do komnaty1. Po drodze w komnacie 6 otwieramy drzwi do 7 i się cofamy do 6.i w górę do 1. Mamy teraz otwarte wszystkie portale narożne. Ja wróciłam do komnaty 23 weszłam na czerwony przycisk i teleportowałam się do komnaty 1, idziemy teraz w prawy bok do 2 i 3, następnie w dół do 8 zdobywamy zielony kamień i wychodzimy z komnaty 7 do 8 z komnaty 8 w dół do 13 i 18 tu rozgrywamy gierki i mamy pnącze. Nie wiem czy czegoś nie pominęłam ale trzeba przejść cały labirynt aby zdobyć najważniejsze rzeczy.
    Starałam się opisać dokładnie jak iść, mam nadzieję, że to Wam pomoże i że nigdzie się nie pomyliłam.

20. wio3

wio3 Młodszy ekspert

mam to samo

bogusiania, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.