Opinie Misja Helgrid

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Masz jeszcze dużo czasu, próbuj posiać kwiatki.W pierwszej kolejności te najdalej położone, na robale zostaw przód niech tam spadają.

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Od soboty próbuję co jakiś czas xD To na prawdę nie ma znaczenia,nie pierwszy to event,którego nie kończę i nie pierwsze szare pnącze.Gram już tyle lat,że takie rzeczy nie mają dla mnie znaczenia.To już raczej przyzwyczajenie niż ekstytacja grą.Raz robię eventy a częściej nie robię-mam ustawioną farmę na jeden zbiór dziennie,z tym,co uważam,że jest ok.No ale niekiedy pojawiają się itemy z wartością dla pasjonatów PD i wtedy się zwieram i nawet boki uruchamiam,bo uwielbiam GT i handelek na nim.:p

3. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Nie wierze że nie dasz rady ;) bogusiak80 dobrze radzi, jak wysiejesz te najdalej położone to spokojnie puszczaj robale do przodu i czekaj, same się wysieją prędzej czy później:) Fakt już zapomniałem że miałem mega nerwa>:( ale się w końcu udało;)

Ostatnie edytowanie: 13 sierpnia 2025
  4. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Podczas tego eventu byłem bardzo mocno ograniczony czasowo, więc chciałem go zrobić po najmniejszej linii oporu posiłkując się mapkami z pierwszych stron wątku. I albo coś tam było nie halo albo ja skopałem, bo tak się zamotałem, zginąłem kompletnie w tych lochach i koniec końców chcąc zgarnąć pnącze i tak musiałem zrobić całość zaganiając do roboty dyniowe... xD piccolo uraczyło mnie tym razem kijkiem. No nic, chociaż mam pewność, że żadna nagroda mnie nie ominęła. xD

5. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Początkowe mapy były błędne, ponieważ dopiero jak się zaczął event okazało się, że trzeba niestety ale zrobić go w całości. Tu nie było skrótów. Dopiero późniejsze mapki były dobre.
    Szkoda, że jednak nie przeczytałeś chociaż do 6 str. tam właśnie były mapy z opisami jak przejść.
    Najważniejsze, że się udało.

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ten event był priorytetem
    pilnowałam :p
    jedna z ulubionych mechanik

labirynt odkryty
    choć w pewnym momencie trochę błądziłam , no i czasem gierki wkurzały
    Dziękuję MOD_Ruda i hlnrys za pomoc [​IMG]
    trzymałam się Waszej rozpiski / mapy

krasnoludek10 lubi to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.