misja domek na wzgórzu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krystyna_Marach, 17 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krystyna_Marach

Krystyna_Marach Czeladnik forum

witam, chcę wysprzątać pierwszy pokój w nowej misji, tylko nigdzie nie ma przycisku: wysprzątaj. Piszecie, że znajduje się po prawej stronie, ale nigdzie go nie widać. Pozdrawiam

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jest przycisk - zaznaczyłam na niebiesko
    jak uzbierasz wymagane roślinki zrobi się zielony i wtedy wpłacając wymaganą ilość roślin eventowych posprzątasz pokój

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającemu dziękuję, czy autor ma jeszcze pytanie w temacie?

4. Krystyna_Marach

zmieniło mi sie na zielono, ale pomimo to nadal pokój jest zablokowany

Posty na forum (nawet cytat, którego chcesz użyć) łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 października 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A masz wymagany towar czyli 500 x tajemniczy słonecznik i kliknęłaś po prawej stronie na przycisk "Wysprzątaj pokój"?

6. Krystyna_Marach

ok, dziękuję pomyliłam pokoje, myślałam, że pierwszy jest pod Lulkiem, a nie obok. Jeszcze raz przepraszam, że jestem gapa

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic się nie stało, rozumiem że wszystko już jest jasne i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.