Misja "Cudowne czary-mary"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Maryśka93, 29 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Maryśka93

Maryśka93 Młodszy ekspert

Właśnie skończyłam misję i nie mogę się doszukać pnącza. Wylogowanie nie pomaga.Uprzejmie proszę o pomoc.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Maryśka93, masz na myśli misję "Czyste czary - mary"?
    Jak mówi poradnik: ..::klik::.. tak wygląda rząd:
    "Rząd cudownego pnącza

"

Znajdziesz go wśród wszystkich rzędów lub wśród tych które zapewniają postęp. Ten poradnik mówi jak je znaleźć: Zmiany na Cudownym Pnączu :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? Czy rząd udało się znaleźć? :)

3. Maryśka93

DZIĘKUJĘ!!! ale....skąd mam nieboraczka wziąć i'temy w misji ich nie było, czy są gdzieś do zdobycia , kupienia , wylosowania???
    I przepraszam ,oczywiście chodziło o misję "Czyste czary-mary".

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Maryśka93, cieszę się że pnącze udało się znaleźć. Co do itemów można je kupić w Sklepie Jacka. Poradnik: ..::klik::.. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. Maryśka93

Nieeeeeeeeee... mam nadzieję ,że po tak pracowitym późnym wieczorze będziesz miała cudną noc. Czego, dziękując bardzo życzę.

SMOD_Wadera* lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Maryśka93, jeden z postów w którym wkleił się sam cytat usunęłam.
    Bardzo dziękuję za miłe słowo, Tobie również życzę cudownej i spokojnej nocy. Skoro dalszych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.